Annonce
Viborg HK

Fremgangen fortsætter for ungt Viborg HK-hold

Viborg HK's 2. divisionskvinder fortsætter fremgangen. Arkivfoto: Morten Dueholm
Det kører for Viborg HK's 2. divisionshold, som søndag sejrede i Sæby.
Annonce

2. division, kvinder: - Det gik helt som planlagt.

Viborg HK's nye 2. divisionstræner Tonny Hoberg var en glad og tilfreds mand efter søndagens sikre udesejr på 30-21 over Sæby.

Et dybt koncentreret Viborg-hold bragte sig hurtigt foran og førte 16-8 ved pausen, hvorefter tempoet blev skruet yderligere op i anden halvleg.

Stemningen var helt forståeligt i top efter sæsonens første udesejr.

Den nye træner kan se et hold, der har reageret rigtig positivt på trænerskiftet.

- Det er bare utrolig positivt lige nu. Der er ikke noget, som ryster pigerne. Det er som om, at det virkelig passer dem, at de under kampene er blevet mere selvstyrende. Vi har fået et vildt positivt mindset, hvor vi under kampene bare gør alt, hvad vi kan - og er der så noget at rette, så gør vi det til træningerne.

- Det er som om, at spillerne nu kan mærke, at de har en træner, som virkelig tror på dem, og det har givet dem en tryghed, som indvirker rigtig godt på spillet.

- Jeg skal ikke lære de her piger at kaste og gribe, for det kan de virkelig, så det meste af de aktuelle succes handler om en anden psykologisk tilgang. Vi tør spille i højt tempo, vi tør bruge vores spidskompetencer og vi tør lave fejl. Der er ingen, der bliver flået ud, hvis de brænder en chance, forklarer VHK-træneren, som også fik fine ord med på vejen af Sæby-træner Morten Arvidsson, som virkelig var imponeret over VHK-holdets angrebsflow.

Sæby-Viborg HK 21-30 (8-16)

Håndbold, 2. division, kvinder

Mål for Viborg HK: Line Moestrup 6, Caroline Dalsager 6, Emilie Mørch 5, Julie Pedersen 4, Anne Hykkelbjerg 3, Marie Høgh-Poulsen 3, Clara Høgh-Poulsen 3.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce