Annonce
Rundt om Viborg

Friluftsbad er klar til vinterbadning

Sæsonen for vinterbadning i Klejtrup Friluftsbad begynder onsdag den 21. oktober. Arkivfoto: Johnny Pedersen/Jysk Fynske Medier/Ritzau Scanpix
Annonce

Klejtrup: Har man mod på at hoppe i Klejtrup Friluftsbad, når vandet ikke bliver opvarmet, så er der mulighed for at gå til vinterbadning i vinterhalvåret. Friluftsbadet tager hul på vinterbadesæsonen fra onsdag den 21. oktober.

Som følge af corona-restriktionerne bliver deltagerne delt op i to hold, som begge bader onsdag eftermiddag og lørdag formiddag, men forskudt. På grund af forholdsreglerne mod corona er der kun et begrænset antal pladser, og man skal melde sig til på forhånd, hvis man vil være med på et af holdene, og det er nok også en ide at gøre det hurtigt, hvis man vil være sikker på en plads.

Efter en tur i det kolde vand, kan man benytte friluftsbadets sauna iført badetøj, og der er også plads til en hyggesnak og mulighed for at købe noget varmt at drikke. Hold et bader onsdag klokken 16.30 og lørdag klokken 09.30, og hold to onsdag klokken 17 og lørdag klokken 10. Man kan selv vælge, om man vil bade en eller to gange om ugen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce