Annonce
Rundt om Viborg

Friluftsbadet har åbent hver dag i sommerferien

Friluftsbadet i Hammershøj har åbent hver dag i sommerferien. Arkivfoto: Morten Dueholm

Hammershøj: Der gælder stadig forskellige forholdsregler mod corona-virus, men situationen minder alligevel mere og mere om det normale i Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj. Her har man nu åbent hver dag i hele skolernes sommerferie.

Friluftsbadet skriver på Facebook, at vandet altid er mindst 28 grader varmt, og at man har ansat ekstra hjælp til løbende rengøring, så covid 19-retningslinjerne er overholdt.

Friluftsbadet har også åbnet igen for udlejning uden for normal åbningstid. Ind til videre er det dog kun om lørdagen, at man kan leje badet.

Annonce

Badets kiosk og baderum blev genåbnet for et par uger siden. Baderummene rengøres løbende - friluftsbadet har ansat nogle unge mennesker til at sørge for rengøringen - så derfor kan man ikke efterlade tøj og sko derinde, og generelt opfordres der til, at man begrænser sit ophold i baderummene. Der gælder også en regel om, at der maksimalt må være cirka 100 gæster i friluftsbadet på en gang.

I sommerferien åbner friluftsbadet hver dag klokken 12. Mandag, onsdag og fredag lukker man klokken 17, tirsdag og torsdag klokken 19, og lørdag og søndag lukkes der klokken 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce