Annonce
Viborg

Frimurerloge donerer julepakker til 62 værdigt trængende familier

Frimurerbrødre fra Jutlandia klar til at køre ud med julepakker til trængte familier i Viborg Kommune. Foto: Mogens Bjørnlund
I weekenden fik 62 værdigt trængende familier i Viborg og omegn en ekstra julegave i form af julepakker fra frimurerlogen Jutlandia.
Annonce

Viborg: Julen kan være en svær tid for økonomisk pressede familier, hvor der måske ikke er overskud til julemad, gaver og alle de andre ting, som hører højtiden til.

Derfor har frimurerlogen Jutlandia i år valgt at dele julepakker ud til i alt 62 værdigt trængende familier.

Julepakkerne er blevet finansieret af Jutlandialogens brødre, som ved individuelle bidrag har formået at samle ind til 62 julepakker. Hver julepakke indeholder mad og godter til højtiden til en samlet værdi af 650 kroner, og så er der derudover julegaver til børnene.

- Jeg er meget taknemmelig for, at det i år er lykkedes os at nå op på 62 julepakker. Vi er meget glade for, at vi på denne måde kan hjælpe og forhåbentlig gøre en lille forskel for modtagerne. Disse julepakker har virkelig varmet og er landet på hårdt tiltrængte steder. Det var en dejlig oplevelse at kunne være med til at hjælpe så mange mennesker på denne måde. Hvert eneste sted blev vi modtaget med glæde. Det er jo netop det, julen står for, glæde og næstekærlighed, siger Jutlandias leder og ordførende mester Palle Kyed.

Den lokale afdeling af Den Danske Frimurer Orden holder til i den gamle patriciervilla på Sønæsvej 2A. Logen har over 90 medlemmer med mange forskellige sociale bagrunde, aldre og erhverv, og der arbejdes med personlig udvikling og bidrag til at hjælpe andre.

Foto: Mogens Bjørnlund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

HK-jubilarer blev fejret

Viborg HK

Frustration hos VHK efter nye restriktioner:- Vi var jo begyndt at sælge billetter

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Navne

International hæder til lokal kunstner

Annonce