Annonce
Rundt om Viborg

Friplejehjem er klar til rejsegilde

Udvidelsen af friplejehjemmet Nordstjernen i Sparkær er nu så langt, at man er klar til at holde rejsegilde. Foto: Friplejehjemmet Nordstjernen

Sparkær: Byggeriet og udvidelsen af Friplejehjemmet Nordstjernen i Sparkær er nu så langt at Danske Diakonhjem, der driver friplejehjemmet, inviterer til rejsegilde. Det holdes torsdag den 28. november på byggepladsen fra klokken 14.30 og alle samarbejdsparterne op andre interesserede er velkomne til at deltage, skriver direktør Emil Tang på vegne af Danske Diakonhjem i indbydelsen.

Friplejehjemmet er i gang med en udvidelse, der medfører, at man får 26 nye to-rums boliger i de nye bygninger, og med yderligere fem eksisterende to-rums boliger i stueetagen i de eksisterende bygninger, når man op på i alt 31 af slagsen. De 20 oprindelige et-rums boliger skal ikke længere bruges, når udvidelsen er gennemført - der sigtes mod indvielse i efterår næste år.

Friplejehjemmet Nordstjernen lukkede som kommunalt plejehjem i 2007 og genopstod som friplejehjem i 2009. Ved indgangen til maj 2018 blev friplejehjemmet officielt tilknyttet Danske Diakonhjem som en selvejende institution, og den siddende lokale bestyrelse takkede af, og Danske Diakonhjems bestyrelse trådte til. Friplejehjemmet havde da i flere år haft et tæt samarbejde med Danske Diakonhjem, da man allerede i 2010 indgik en administrationsaftale med organisationen.
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce