Annonce
Bjerringbro

Frisørsalon skifter ejer: Jeg kan se masser af muligheder

Tidligere og ny indehaver. Birgitte Justesen (t.v.) har solgt sin frisørsalon til Kristina Bak Nielsen. Foto: Christine Krüger Hansen.
Birgitte Justesen har valgt at sælge sin frisørsalon "Deres Frisør" på grund af dårligt helbred. Salonen drives dog videre af Kristina Bak Nielsen.

Bjerringbro: Fire år.

Så længe nåede frisør Birgitte Justesen at servicere sine kunder, inden hendes krop sagde stop, og knæene gav efter. Siden påske har hun været sygemeldt på grund af dårlige knæ, og derfor måtte hun imod sin vilje her i forsommeren tage den tunge og trælse beslutning at sætte sin salon, Deres Frisør, der ligger på Brogade, til salg.

Heldigvis for både Birgitte, men også for kunderne, stod Kristina Bak Nielsen straks klar i kulisserne med et godt tilbud.

- Kristina skrev til mig allerede samme dag, jeg havde lagt opslaget på Facebook, og vi fandt hurtigt melodien, fortæller Birgitte Justesen, der overdrog nøglen til Kristina Bak Nielsen allerede den 1. juni.

Frisør Kristina Bak Nielsen driver allerede en frisørsalon i Langå - Hair Design - men drømmen har længe været også at have en salon i Bjerringbro. Oprindeligt er hun også uddannet i Bjerringbro - nemlig hos Frisør Image, dengang den eksisterede.

- Faktisk ville jeg gerne have overtaget "Deres Salon" allerede for fire år siden, dengang Birgitte overtog den fra Gurli, men jeg vidste simpelthen ikke, at den var til salg, siger Kristina Bak Nielsen og smiler til Birgitte.

Annonce

Online booking

Planen er, at Kristina Bak Nielsen vil arbejde i begge saloner, men at hun også skal have ansat en fast frisør i Bjerringbro-salonen, der også skifter navn til Hair Design.

- Og så håber jeg faktisk på, at Birgitte bliver så klar igen, at hun i fremtiden eventuelt kan være i salonen 10-15 timer hver uge, siger Kristina Bak Nielsen.

Birgitte Justesen nikker glad. Man kan godt mærke på hende, at det har været en hård beslutning, hun har truffet.

- Jeg har jo nærmest haft klippekort til sygehuset de sidste mange måneder, og jeg tror også godt, at kunderne har kunne mærke på mig, at jeg gik dårligt, men jeg håber virkelig, at jeg kan komme tilbage - i hvert fald i nogle timer - det er det, mit hjerte siger, at jeg skal, siger en tydeligt bevæget Birgitte Justesen, der også gerne vil sige tak til sine mange trofaste kunder.

I den nære fremtid skal hun dog bruge tiden på genoptræning af knæ og hofter.

Foruden nyt navn og ny ejer får salonen også en mindre make over indvendigt, og så indfører Kristina Bak Nielsen også et online bookingsystem.

- Salonen her er en rigtig sund frisørsalon, og jeg kan se masser af muligheder, siger en glad Kristina Bak Nielsen, der glæder sig til at byde både nye og gamle kunder indenfor.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce