Annonce
Bjerringbro

Friskole fejrer 15 år

Mammen Friskole kan den 16. august fejre sin 15 års fødselsdag. Dette fejres med særlige aktiviteter på skolen inklusiv et jubilæumløb. Arkivfoto

Mammen: Fredag den 16. august er en særlig festdag på skolen i Mammen, for der kan MammenFri fejrer 15 års dagen for oprettelse af friskolen.

Dagen fejres med forskellige aktiviteter på skolen. Således indledes der med morgensang og efterfølgende billedvisning samt en fortælling om skolens start.

Herefter bliver aktiviteterne mere fysiske, idet alle skoleelever mødes til fælles opvarmning i skolegården klokken 9. Opvarmninger skyldes, at alle efterfølgende i halvanden time skal på jubilæumsløb. Ruten på halvanden kilometer går igennem og rundt i Mammen By, og foruden elever deltager forældre, personale samt andre interesserede i løbet.

Der er fine løbe t-shirts til alle børn og personale, og det går selvfølgelig ud på at løbe så mange runder som muligt.

Uden mad og drikke duer helten ikke, og derfor serveres der gratis frokost til alle elever og personale. Herefter er der fælles afslutning i "Mellemrummet", hvor der synges en masse sange, hvorefter vinderen af jubilæumsløbet kåres.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Konfirmander i kælderen

Annonce