Annonce
Rund om Viborg

Friskole kaldte til dyrskue

Små og store dyr kom med i skole på Vejrumbro Fri. Privatfoto

Vejrumbro: Friskolen i Vejrumbro, Vejrumbro Fri, holdt forleden et vellykket dyrskue. Det er blevet en tradition, at eleverne en gang om året får mulighed for at tage store og små dyr med i skole. Her fortæller skolen selv om årets dyrskue:

En smuk og solrig tirsdag morgen lød det noget anderledes end det plejer i skolegården på Vejrumbro Fri. “Muh, vov, vrinsk, mæh, gok” - Ja, det kunne have været legende skolebørn, men det var det nu ikke. Vejrumbro Fri var blevet invaderet af dyr i alverdens afskygninger.

Hvert år holder Vejrumbro Fri nemlig dyrskue, hvor børnene må tage et dyr med i skole. Det er altid festligt og en spændende dag, hvor også Vejrumbro Fris børnehave og vuggestue deltager. I år var bestemt ingen undtagelse, hvor der var besøg af 40 forældre/bedsteforældre og cirka 30 dyr.

Skoleeleverne havde fået til opgave at lave en præsentation af deres dyr. Det var der blevet lagt mange kræfter i, og det var yderst interessant at høre om alle dyrene.

Dagen bød også på andre dyrskue-forlystelser, blandt andet havde 2. - 4. klasse lavet boder, hvor man kunne kaste efter dåser, slå søm i, spinde lykkehjul og meget andet. Præmierne var slik og varme popcorn til stor begejstring for både de helt små og de lidt ældre. Børnehaven stod for bål, hvor man kunne bage fladbrød. Skolen havde arrangeret musikalske indslag, konkurrencer og turnering i ringridning, som foregik i mooncars.

Det var en fantastisk dag, hvor man virkelig kunne mærke den helt særlige Vejrumbro Fri-ånd, når hele huset samles, og forældre og bedsteforældre støtter op.

Annonce
Der blev bagt pandekager over bålet.
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Fra druk til dedikation: - Jeg vil hellere trues med en ni millimeter Glock end have den besked igen

Viborg

Haveejere vil være selvforsynende

Annonce