Annonce
Rundt om Viborg

Friskoleforening stiftet

Den lukkede Kølvrå Skole har fine lokaler, som en kommende Karup/Kølvrå Friskole gerne ville leje, men ejeren, et boligsselskab, er ikke interesseret. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karup: Arbejdet med at etablere en friskole i Karup/Kølvrå-området er kommet et skridt videre, idet der er stiftet en decideret forening med en bestyrelse i spidsen.

Inden den stiftende generalforsamling var det en selvbestaltet initiativgruppe, der tog de første skoleskridt. I bestyrelsen for Friskolen Karup/Kølvrå er der flere gengangere fra intiativgruppen, men også nogle nye.

En af de sidstnævnte er Ian Rix Kristensen, der også har fået posten som pressekontaktmand. Han oplyser, at der ud over stiftelsen af foreningen, som cirka 20 deltog i, ikke er så meget konkret nyt endnu. Man arbejder med flere "lokationer" i forhold til, hvor den kommende friskole kan få adresse. Men intet er afgjort, og man afventer blandt andet en melding fra Viborg Kommune om, hvorvidt der vil kunne drives skole fra én eller flere af disse lokationer.

Ian Rix Kristensen siger dog, at det fortsat er målet at kunne åbne den nye Karup-friskole efter sommerferien i år.

Bestyrelsen består foruden ham af Torben Laursen, der er valgt som formand, Heidi Madsen, der er næstformand, samt Dorthe Bräuner, Christina Spiegelhauer, Uffe Møller og Jan Henrik Totland.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce