Annonce
Rundt om Viborg

Frivillige giver den ekstra feriegas i biografen

Frank Hvam (tv.) og Casper Christensens seneste - og sidste - "Klovn"-film kører vinterferien i gennem i Karup Bio. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix
Annonce

Karup: Den frivilligt drevne Karup Bio, der på hverdage oftest har en enkelt forestilling, har også i år flere daglige filmtilbud i skolernes vinterferie. Hver dag kører der tre film - godt nok de samme ugen i gennem.

Den ene er den danske animationsfilm "Drømmebyggerne", der handler om den 12-årige Minna, hvis liv bliver vendt på hovedet, da hun får en stedsøster i form af pigen Jenny.

Minna vil helst have, at tingene er, som de plejer, så hun ønsker sin bonussøster langt væk. En dag opdager Minna, at drømme ikke bare kommer af sig selv, men bliver fabrikeret af såkaldte drømmebyggere. Da det på samme tid går op for hende, at hun kan ændre sin stedsøsters personlighed ved at ændre hendes drømme, ser hun muligheden for at slippe af med hende.

Den anden film, "Spioner på missioner", er også en animationsfilm. Her sendes verdens bedste spion, Lance Sterling, og hans opfinder-makker, Walter, på en hæsblæsende mission. Det går hverken værre eller bedre end, at den super seje spion ved et uheld forvandles til en due!

Som den tredje film viser Karup Bio fortsat hver aften i uge syv "Klovn the Final", hvor Casper Christensen og Frank Hvam afslutter deres "Klovn"-filmtrilogi.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lommetyv på spil ved ishuset: Politiet opfordrer til ekstra opmærksomhed i sommerlandet

Annonce