Annonce
Rundt om Viborg

Frivillige knokler med flytning: Genbrugsbutik satser på at åbne i juli

De frivillige medarbejdere i Røde Kors Karups genbrugsbutik er i øjeblikket i fuld gang med at gøre klar til at åbne i det nye, store lokale i Østergade. Privatfoto: Ulla Brendstrup
Annonce

Karup: En række frivillige er i gang med at flytte Røde Kors-butikken fra Industrivej til Østergade 22 i Karup, der for år tilbage husede byens Rema 1000-butik. Senere fik en Danmission-genbrugsbutik til huse her. Danmission-butikken lukkede tidligere i år.

Lederen af Røde Kors-genbrugsbutikken, Ulla Brendstrup Pedersen, fortæller, at arbejdet med at indrette i Østergade går fint.

"Det er et stort arbejde, men der arbejdes med stor entusiasme," skriver hun i en pressemeddelelse.

Blandt andet er butikslokalet blevet malet. Der er også kommet ny belysning, lige som der er sat nyt inventar ind.

Ulla Brendstrup skriver videre, at "alle glæder sig til at indrette den nye butik, hvor vi får 300 kvadratmeter salgsareal og 200 kvadratmeter til lager og sortering. Det er det dobbelte plads i forhold til nuværende , så der bliver god mulighed for at præsentere varerne flot".

Røde Kors-genbrugsbutikken på Industrivej har været lukket, siden coronakrisen satte ind i marts. Nu glæder de frivillige sig til at kunne genåbne i centrum af Karup. Hvornår det bliver, er endnu usikkert, men ifølge lederen håber man at kunne åbne butiksdøren på den nye adresse senest i slutningen af juli.

Annonce
Annonce
Viborg

En hård nød at knække på Mellemvej

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Mindeord om Tove Nielsen

Viborg

Ny, stor Aldi åbner sidst på året

Annonce