Annonce
Viborg HK

Frustration hos VHK efter nye restriktioner:- Vi var jo begyndt at sælge billetter

Viborg HK-direktør Jørgen Hansen er frustreret over, at håndbolden bliver så hårdt ramt af corona-restriktionerne. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Hos Viborg HK havde man glædet sig til, at kunne lukke omkring 1000 personer ind til topkampen mod Herning-Ikast Håndbold på torsdag. Man var endda begyndt at sælge billetter, men med de nye restriktioner kan det nu skabe problemer.
Annonce

Håndbold: Det er ikke nemt at være håndboldklub i Danmark for tiden. Først måtte man lukke 500 personer ind til kampene, så måtte man lukke 1000 personer ind, og nu, efter regeringens seneste restriktioner, må man igen kun lukke 500 ind.

- Det er jo pokkers træls. Nu havde vi jo gearet os efter, at vi måtte have lige omkring 1000 tilskuere inde. Vi var begyndt at sælge, så mandag skal vi lige have overblik over, hvad vi har solgt og hvordan verden ser ud, siger Viborg HK's direktør Jørgen Hansen, som finder hele situationen meget frustrerende.

- Det er ikke godt for sporten generelt. Men det er sådan det er, og det må vi indrette os efter, siger direktøren.

Ville du hellere, at man var konsekvente og sagde 500 tilskuere i for eksempel tre måneder, frem for, at det kan skifte hele tiden?

- Nej. Jeg vil hellere 500 i 14 dage, hvorefter de laver det om til 1000 igen. Jeg håber ikke, at det er 500 i tre måneder - det gør jeg godt nok ikke - vi skulle jo gerne tilbage til mere normale tilstande. For det er altså vigtigt i forhold til sponsorer, sæsonkortholdere, fans og så videre, siger Jørgen Hansen, som frygter, at yderste konsekvens bliver, at interessen for sporten daler.

Annonce

Hvem skal have pladserne?

Nu står klubben altså foran en opgave, som Jørgen Hansen ikke kendte omfanget af søndag.

- Nu skal vi lige se på, hvad vi har solgt og hvordan verden ser ud. Sidst vi måtte lukke 500 ind, der havde vi det jo sådan, at det var sæsonkortholdere og sponsorer vi delte pladserne imellem, men nu har vi jo været ude at sælge nogle billetter, så det skal vi lige finde ud af, hvordan vi løser, siger Jørgen Hansen.

- Heldigvis er der et stykke tid til torsdag. Men det er frustrerende.


Det er ikke godt for sporten generelt.

Jørgen Hansen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce