Annonce
Viborg FF

Frustration og vrede i VFF-lejren - Vi skal lære, at fodboldkampene afgøres i felterne

Viborg FF var så tæt på point mod AaB. I sidste minut bragede Ibrahim Said en afslutning mod mål. Jacob Rinne nåede dog op for at slå bolden væk. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Nederlaget til AaB smertede i Viborg FF-lejren. Igen følte holdet, at det lykkedes til fulde at matche et stærkt superligamandskab, men igen var VFF ikke gode nok i de to felter. Og det betød endnu et nederlag efter en ellers fremragende fodboldkamp.

Fodbold: - Det var god reklame for dansk fodbold - men nøj, hvor gør det ondt lige nu.

En VFF-medarbejder rammede oplevelsen af hjemmekampen mod AaB meget godt ind.

VFF bød i den grad det nordjyske tophold op til dans i en vanvittigt medrivende fodboldkamp, men endte med at stå tilbage med et nederlag på 3-2, med nul point og en fornemmelse af, at det samme var sket flere gange tidligere i sæsonen.

Annonce

VFF skabte nemlig mere end rigeligt til at få point ud af kampen, men var for uskarpe og lukkede tilmed dumme mål ind.

- Jeg står med en forfærdelig følelse. Vi ved jo efterhånden godt, at vi kan være med og spille godt. Nu har vi prøvet det flere gange, men vi får ikke noget med fra kampene, og det er bare så frustrerende, sagde en meget irriteret anfører Jeppe Grønning.

- Vi skal simpelthen lære at lukke kampene i begge ender, sagde anføreren.

- Det her er virkelig dyre lærepenge. Men det er jo bare forskellen på de to rækker. I 1. division havde vi vundet kampen sikkert, men det kan vi ikke bruge til noget som helst lige nu. Vi er nødt til at steppe op i felterne, hvor kampene skal afgøres, sagde han.

AaB var på hælene i stort set hele anden halvleg, men slap alligevel fra Viborg med tre point. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

Også Lars Kramer så tilbage på en underholdende kamp, som virkelig endte med at gøre ondt.

- Jeg har det rigtig skidt og vil gerne sige rigtig grimme ord. Det var unødvendigt, umodent og for ringe, at vi lukkede et mål ind efter, at vi udlignede så sent i kampen. Vi må simpelthen ikke give sådan et mål væk på det tidspunkt, sagde den hollandske forsvarsspiller, som ellers i andre situationer havde godt styr på AaB's offensive folk.

Jeg har det rigtig skidt og vil gerne sige rigtig grimme ord. Det var unødvendigt, umodent og for ringe, at vi lukkede et mål ind efter, at vi udlignede så sent i kampen

Lars Kramer, Viborg FF

- Jeg vil gerne se positivt på det og sige, at vi bare skal lære af det. Men det kan jeg ikke lige nu, sagde forsvarsspilleren, der mente, at kampen burde være endt uafgjort, efter at begge hold havde scoret efter to dødbolde.

- Jeg ved ikke, om det er fordi, vi er nye i ligaen og er umodne, men man må bare sige, at AaB bare var der foran mål, mens vi ikke er gode nok i den del af spillet, sagde Lars Kramer.

- Så jeg er virkelig sur lige nu. Vi spillede en rigtig god kamp igen, men vi står igen med nul point, som mod Randers, hvor jeg også synes, at vi havde fortjent bedre, sagde han.

Vil dø på vores måde

Cheftræner Lars Friis stod også med høj puls efter et opgør, som han gerne ville være med til at kalde vanvittigt.

- Jeg har en puls på 800 lige nu. Og jeg står med ondt dybt inde i mig selv. Man kan jo ind i mellem tabe en kamp, hvor man har gjort nærmest alt rigtigt. Men det har vi gjort flere gange nu, sagde træneren, som trods tristessen havde forsøgt at opmuntre sine spillere en smule.

- Jeg sagde til drengene, at hvis vi skal dø, så skal vi gøre det med støvlerne på og på vores måde. Og det synes jeg, at vi gjorde i dag, sagde Lars Friis, der godt kan forstå, at spillerne er trætte af at høre sangen om, at VFF spiller godt, men ikke får nok ud af det på grund af uskarphed i de to felter.

Kampen i tal

Viborg FF-AaB 2-3 (1-1)

Fodbold, Superligaen, 8. spillerunde

Mål: 1-0 Mads Lauritsen (10.), 1-1 Pedro Ferreira (45.), 1-2 Pedro Ferreira (54.), 2-2 Sebastian Grønning (84.), 2-3 Kasper Kusk (87.)

Gule kort: Jeppe Grønning, Jakob Bonde, Viborg FF. Milan Makaric, AaB

Tilskuere: 6014

Dommer: Peter Kjærsgaard

Viborg FF: Lucas Lund - Daniel Anyembe (85. Frans Putros), Lars Kramer, Mads Lauritsen (51. Kellian van der Kaap), Christian Sørensen - Jeppe Grønning (85. Clint Leemans), Jakob Bonde, Justin Lonwijk - Jay-Roy Grot (77. Ibrahim Said), Sebastian Grønning, Tobias Bech (77. Sofus Berger)

Ligesom Lars Kramer kaldte han det forfærdeligt, at VFF i stil med hjemmekampen mod Randers lukkede et mål ind kort efter, at holdet ellers havde udlignet.

- Det er forfærdeligt, for vi overmatcher jo AaB på alle parametre. Vi har 19 afslutninger mod et hold, som før i dag kunne havde tilladt 72 afslutninger mod sig i syv kampe. Så der var så meget, som vi gjorde rigtigt. Men jeg ved godt, at det begynder at lyde hult, når vi ikke får point ud af det, sagde Lars Friis.

Lars Friis havde svært ved at forstå, at VFF ikke fik point ud af opgøret mod AaB. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix

- Men der er ikke andet at gøre end at blive ved. Vi skal holde fast i vores gejst, og vi skal arbejde videre. For det må komme. Det må vende. Det var noget andet, hvis vi ikke præsterede og ikke kom til noget. Det handler om den sidste kvalitet, og den skal vi øge, sagde træneren, som også var helt enig i, at et parameter, som VFF skal forbedre, er antallet af mål, som holdet lukker ind.

- Og det handler om afstemning, relationer og masser af træning. For i dag så jeg ikke en kamp, hvor vi må lade tre mål gå ind, sagde han.

Lars Kramer og kompagni havde generelt fint fat i AaB-offensiven, men AaB endte med at score tre gange alligevel. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Annonce
Alarm 112 For abonnenter

Så er den sidste gerningsmand fra brutalt hjemmerøveri blevet dømt: Blodet dryppede ned på det tøj, som de var i gang med at stjæle

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: Næsten 4,5 millioner danskere har fået mindst ét stik med corona-sprøjten

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Langt de fleste testcentre er lukket: Her er overblikket over mulighederne for en corona-test i Viborg Kommune

Debat For abonnenter

Julefrokost efter #Metoo: Derfor kommer jeg for første gang til at forlade festen klokken 22

Erhverv

Lokalt investeringsfirma har puttet halvdelen af sine penge i fem virksomheder

Bjerringbro

Skovplan: Ingen planer om at sprænge træer i lokal skov væk

Viborg FF

Dårlig kvalitet i Vejle var en enlig svale - Viborg-træner har set spillerne reagere positivt efter skidt indsats

Viborg FF For abonnenter

Bagkanten: Det eneste gode ved Vejle-kampen var, at Viborg FF ikke tabte

Viborg FF

På stadion for allerførste gang: Nu skal søndagskaffe-deltagere til superligabold i Viborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Sport

Et stærkt felt med fem ildsjæle - her er kandidaterne til prisen som Årets Idrætsleder

Danmark

En lugt af død bredte sig i kvarteret: - Naboerne spurgte, om jeg havde lig i drivhuset

Rundt om Viborg For abonnenter

Borgerne skal have indflydelse på, hvilke boliger der bygges på meget omtalt grund

Viborg For abonnenter

Projekt til 20 millioner er forsinket: Anlæg af Banebyparken skulle være i gang nu - men den kommer

Viborg

- Jeg ser et lyntog (drevet af certificeret grøn strøm) holde på perronen klar til afgang. Skal du med?

Annonce