Annonce
Sport

Frustreret keeper faldt med forsvaret

Viborg HK's damer skuffede gevaldigt, da holdet på hjemmebane måtte se sig slået med 35-34 af TTH Holstebro. 22. januar 2017 // foto: Agata Lenczewska-Madsen

Mie Sørensen var frustreret efter nederlaget mod TTH Holstebro. En kamp, hvor hverken målvogtere eller forsvaret fik fat.

Viborg: Det var en hård dag at være målvogter hos Viborg HK.

Hele 35 gange måtte hjemmeholdets målvogtere se sig passeret i nederlaget mod TTH Holstebro. Og det var også en skuffet Mie Sørensen, der så tilbage på kampen.

- Det var frustrerende. Vi er jo en enhed. Forsvar og målmand hænger sammen. Derfor vil det tit være sådan, at hvis forsvaret kommer til at hænge, så vil jeg også gøre det. Og omvendt.

- Nogle gange vil jeg så have en god dag, hvor jeg tager bolde, som jeg måske ikke forventes at tage. Men andre dage falder man bare ned sammen med forsvaret. I dag var sådan en træls oplevelse, og det blev lidt frustrerende, sagde Mie Sørensen, der trods nedturen havde overskud til alt at smile.

Det var svært for hende at forklare, hvad der lige gik galt i kampen, hvor VHK's forsvar aldrig for alvor fik bremset TTH Holstebros angrebsspil.

- Man kan ikke sætte finger på én ting. Det var som om, at vi stod langt fra hinanden og ikke rigtig fik tacklet på deres skytter, som så også virkelig havde tur i den, sagde Mie Sørensen.

Hun er fortsat en ret uprøvet målvogter på højeste niveau, men hun nægter at lade sig gå på af en oplevelse, som den hun fik søndag eftermiddag.

- Der er heldigvis kamp igen på onsdag. Og vi træner allerede igen mandag, så jeg skal nok få rettet op på det. Jeg er sådan en, der i hvert fald ikke bliver mindre motiveret, når jeg taber en kamp. Det her giver god anledning til at sparke endnu mere r.. i træningslokalet, sagde hun.

- Selvfølgelig er selvtilliden ikke god lige nu, hvor jeg står og synes, at det hele er noget møg, men når jeg har sovet på det og talt lidt om det, så skal det nok blive fint igen, sagde målvogteren, der stod hovedparten af kampen, mens den unge nye reservekeeper Josephine Nordstrøm havde et indhop, hvor hun heller ikke fik fat i meget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce