Annonce
Sport

Frustreret VHK-træner efter sejr: Sådan her skal Viborg HK aldrig spille

Viborg HK vandt over Ajax, men Jakob Vestergaard var meget skuffet over spillet. Foto: Morten Pedersen

Viborg HK's træner Jakob Vestergaard var skuffet over den måde, som VHK spillede på i sejren over Ajax København - og det lagde han ikke skjul på.

Viborg: - Jeg er mega skuffet over den måde, som vi spiller på. Det har jeg også sagt til spillerne i omklædningsrummet. Det er ikke sådan her, at VHK skal spille håndbold. Der er alt for mange tåbelige og lette fejl, som ikke er okay på det her niveau.

Viborg HK vandt onsdag aften med 23-19 over Ajax København, men det var alligevel en skuffet og frustreret træner, der kom ud på halgulvet efter en kort evaluering med spillerne i omklædningsrummet.

- Jeg så et hold, som kæmpede fint, men som slet ikke var der, hvor vi skal være i forhold til at gøre hinanden gode og arbejde sammen om tingene. Vi spillede reelt en rigtig grim kamp, men fik fightet fint og fik stabiliseret vores forsvar til sidst, hvilket gjorde, at vi vandt, sagde træneren, som ikke lagde skjul på, at skuffelsen over præstationen overskyggede glæden over at have fået en sejr efter fem nederlag i træk.

Uskarpt forsvarsspil, for få redninger, for mange tekniske fejl, for mange brændte chancer, dårligt overtalsspil, tre brændte straffekast og for lidt sammenhængende spil.

Listen over punkter, som ikke var gode nok var i trænerens øjne lang.

Og derfor mener han også, at han virkelig har noget at se til, mens spillerne bruger torsdagen på at restituere.

- Jeg kommer til at bruge 16 timer på at se på, hvilket udtryk vi skal have og hvilke spillere, der skal satses på fremadrettet, sagde han.

Annonce

Alternativet havde været katastrofe

Trods det uskønne spil kunne træneren finde en flig af glæde over, at VHK med sejren laver et lille hul på to point ned til TTH på niendepladsen.

- Alternativet til to point havde været en katastrofe. Så når jeg sunder mig, så er jeg da glad for en sejr. For den kan vi bruge til rigtig meget fremad. Vi skal jo bruge point -ligemeget, hvordan de kommer i hus, sagde Jakob Vestergaard, som håber, at VHK får rettet ind spillemæssigt, så man kan skabe et større hul til forfølgerne i de kommende kampe, som også er mod modstandere fra den tunge ende.

VHK møder søndag EH Aalborg på hjemmebane.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre år med collager

Annonce