Annonce
Rundt om Viborg

Fuldt hus og fuld plade

Der var fuldt hus til bankospillet i Løvel. Foto: Bjørn Skou Andersen,

Løvel: Løvels Løve 2019, Gerda Breum Andersen, kunne søndag den 3. november byde velkommen til årets Løve Banko. Godt 170 banko-interesserede havde fundet vej til Løvel Kultur- og Forsamlingshus denne råkolde allerhelgens søndag aften, men enkelte gik desværre forgæves, da der for første gang nogen sinde nåede at blive udsolgt af både bankoplader og siddepladser, inden dørene lukkedes klokken 19.

- Det er selvfølgelig et positivt problem, at så mange vælger at støtte op om løvernes banko, hvor aftenens overskud går til driften af byens springvand i Mindelunden, så vi overvejer allerede nu en løsning herpå, så vi kan være klar til næste års Løve Banko, udtaler en af byens tidligere Løver, Benny Kristensen, som også var aftenens opråber.

Ud over salg af lækre kager, chokolader, sodavand og kaffe bød aftenen også på amerikansk lotteri, grønlænder- og københavnerspil samt på 21 ordinære spil med bl.a. flotte pengepræmier, købmandskurve, kolde hamburgerrygge og selvfølgelig de efterspurgte, men frosne ænder.

Så mange bankospillere ville være med, at nogle måtte gå forgæves. Foto: Karin Kallestrup
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce