Annonce
Rund om Viborg

Fuldt hus på efterskole: Venteliste til flere klasser

Eleverne på Tjele Efterskole tog en tårevædet afsked med hinanden. Privatfoto

Hammershøj: Det går forrygende med at tiltrække elever til Tjele Efterskole i Hammershøj. Til det kommende skoleår er der optaget 113 elever, og det er faktisk ensbetydende med fuldt hus, ligesom det er det højeste antal elever på skolen i mange år.

Næstformand Christian Andersen fortæller, at der er venteliste til flere klasser, så der står altså elever i kø, som håber på at få plads, hvis andre falder fra. Af hensyn til trivsel på skolen og værelseskapacitet har efterskolen valgt at stoppe optaget ved 113 elever. Skolen er i rigtig god drift, fortæller han, så der er store forventninger til det nye skoleår, der begynder søndag den 11. august.

I fredag tog eleverne på skolens elevhold i skoleåret 2018/2019 afsked med hinanden og med lærerne. Det var - som altid på efterskoler - en følelsesladet omgang med kram og smil og tårer.

Efterskolen har for nylig holdt generalforsamling, og skolens bestyrelse har konstitueret sig på denne måde: Formand Michael Lanng, Næstformand Christian Andersen, sekretær Jørgen Severinsen, medlemmer Esmat Guindy og Bo Kyndi.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce