Annonce
112

Fup-fodboldspiller Verhagen skal for retten til april: Nu også tiltalt for voldtægt

Bernio Verhagen blev varetægtsfængslet 27. november efter grundlovsforhøret ved Retten i Viborg. I slutningen af april får han et gensyn med retsbygningen på Klostermarken. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe.
Bernio Verhagen er nu tiltalt for blandt andet ulovlig tvang og voldtægt af en kvinde. Derudover er der rejst tiltale for vold, trusler, røveri og flugt fra politiet.
Annonce

Viborg: En kort og særdeles turbulent tid i Viborg endte 26. november for "fodboldspilleren" Bernio Verhagen, da han blev anholdt efter et formodet røveri mod en kvinde, som han kaldte sin kæreste, i kiosken på Banegårdspladsen i Viborg.

Dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, og siden har han - med undtagelse af en kortere flugt fra politiet i midten af december - siddet bag lås og slå.

Onsdag morgen kom det så frem, at anklagemyndigheden nu har rejst tiltale mod den 26-årige mand, som er hollandsk statsborger.

Han har hidtil siddet varetægtfængslet på baggrund af sigtelser for trusler, vidnetrusler og røveriet i Tips Pit, men i den nu rejste tiltale fremgår det, at han er tiltalt også for voldtægt, ulovlig tvang, uberettiget videooptagelse af samleje - alt sammen med den samme kvinde.

Derudover er han også tiltalt for flugten fra politiet i Holstebro 16. december.

Folkebladet har onsdag morgen været i kontakt med sagens anklager, Katrine Melgaard, som bekræfter, at anklagemyndigheden har rejst tiltale i sagen - også for de nye forhold om voldtægt, ulovlig tvang og optagelse af samleje.

Annonce

VFF-bedrageri ikke med

Voldtægten skulle angiveligt have fundet sted på Palads Hotel i det centrale Viborg, hvor hollænderen og hans kæreste boede gennem flere uger i november.

Der er afsat tre retsdage til straffesagen mod den 26-årige mand, som i tre uger i november var på kontrakt i Viborg FF. Sagen kommer til at køre ved Retten i Viborg 28., 29. og 30 april.

Anklageskriftet indeholder i alt 10 forhold.

Viborg FF anmeldte i slutningen af november Bernio Verhagen til politiet for bedrageri, da klubben mente, at kontrakten var blevet indgået under falske forudsætninger. Bedragerianmeldelsen efterforskes stadig, men den er dog ikke en del af den nyligt rejste tiltale mod den 26-årige hollænder, oplyser politiet.

Bernio Verhagen har ikke spillet en professionel fodboldkamp, og flere medier har i løbet af efteråret og vinteren beskrevet, at han ikke har evnerne til at spille fodbold på professionelt plan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce