Annonce
Viborg

Fyraftensmøder med borgmesteren aflyses

Ulrik Wilbek må aflyse en række borgermøder i oplandet. Arkivfoto: Morten Pedersen
En række udskudte borgermøder bliver nu helt aflyst. 2021 er nemlig valgår.

Viborg: Ud af seks annoncerede fyraftensmøder med borgmester Ulrik Wilbek (V) har det kun været muligt at afholde et enkelt.

De øvrige møder, som har været udsat på grund af corona-situationen, er nu helt aflyst.

Det oplyser Viborg Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce


Jeg er rigtig ærgerlig over at måtte aflyse, for jeg havde glædet mig meget til at komme rundt og snakke med folk i lokalområderne om det, der optager dem

Ulrik Wilbek (V)


Rækken af fyraftensmøder blev planlagt i januar 2020, fordi borgmester Ulrik Wilbek gerne ville rundt i kommunen for at fortælle borgerne om Viborg Kommunes aktuelle aktiviteter og fokus i den kommende tid. Samtidig ville han gerne give borgerne lejlighed til at stille spørgsmål og få en god snak om de ting, der har særlig interessere i de forskellige lokalområder.

Planen var, at borgerne fra hele kommunen, i perioden februar til oktober, kunne deltage i møder i Rødkærsbro, Mønsted, Karup, Møldrup, Ørum og Viborg, men kun mødet i Rødkærsbro nåede at blive afholdt den 6. februar, før corona-pandemien satte resten af møderækken på hold.

Ærgerlig aflysning

Som corona-situationen udvikler sig lige nu med stigende smittetal og skærpede retningslinjer for forsamlinger, ser Ulrik Wilbek sig nødsaget til helt at aflyse de resterende fem møder og siger i den forbindelse:

- Jeg er rigtig ærgerlig over at måtte aflyse, for jeg havde glædet mig meget til at komme rundt og snakke med folk i lokalområderne om det, der optager dem. Som situationen ser ud lige nu, er det desværre ikke muligt. Til gengæld glæder jeg mig som altid til at komme rundt i kommunen i andre sammenhænge, hvor og når det er muligt.

Fyraftensmøderne var arrangeret af Viborg Kommune. Borgmesteren ønsker derfor ikke at udsætte møderne til det kommunale valgår 2021, hvor de vil kunne blive betragtet som ”valgmøder”.

Ulrik Wilbek sender desuden en stor tak til borgerforeninger og andre lokale kræfter, som forgæves har brugt tid på at forberede og udsætte fyraftensmøder, for deres store engagement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce