Annonce
Viborg

Fyrværkerifestivalens sidste navn er afsløret: Stort dansk comeback-band kommer til Viborg

Alphabeat slår sig til listen af store navne, der til næste år tager turen forbi Viborg til Fyrværkeri Festival. Foto: Pressefoto
Så er det endelige musikprogram for næste års fyrværkerifestival klar. Sidste navn på listen er nu blevet afsløret, og viborgenserne kan se frem til en koncert med danske Alphabeat, som i øjeblikket står klar med sit første album i syv år og allerede nu er at finde på hitlisterne.

Viborg: Det danske pop-band Alphabeat gæster Viborg, når Fyrværkeri Festival til næste år holder sin 10-års jubilæumsfest. Dermed er det sidste navn på musikprogrammet afsløret, og den endelige liste er til stor glæde for festivalarrangør Mikael Andersen.

- Det er et stort line-up, vi har fået til Viborg, og kunstnerne har alle lavet enormt mange hits, så der er altså garanti for en kæmpe fest. Alphabeat var store for ti år siden, da vi startede festivalen, og det er de stadig i dag, så de passer jo perfekt ind i jubilæumsfestivalen, siger han.

Alphabeat er blandt andet kendt for sange som "Boyfriend" og "Fascination", og for kort tid siden udkom bandet med den nye single "Shadows," som straks indtog hitlisterne.

Annonce

Udsolgt jubilæumsfest

Festivalen kan næste år prale af at have sikret sig navne som Lukas Graham, Rasmus Seebach og Carpark North, og billetterne blev da også hurtigt meldt udsolgt. Salget startede den 6. september, og under en måned senere var alle biletterne væk. Det markerer en ny rekord for festivalen.

- Med billetterne udsolgt så lang tid før planlagt kan vi fokusere fuldt ud på at indrette festivalpladsen på den bedst mulige måde og indgå de bedst mulige aftaler med leverandører og samarbejdspartnere. Det er vi i fuld gang med nu. Vi har flere ændringer på tegnebrættet, og jeg er helt sikker på, at festivalpladsen næste år bliver den bedst opbyggede plads, vi har haft, siger Mikael Andersen.

Jubilæumsfestivalen bliver afholdt lørdag 29. august på Dyrskuepladsen i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce