Annonce
Viborg

Gadedag var kæmpe succes for Game Street Mekka

Det var også muligt at prøve sig med dans til gadedagen. Foto: Studio V - Heiður Erla Þormar
I forbindelse med vinterferien blev der onsdag afholdt gadedag hos GAME Street Mekka, hvor 78 nye ansigter fandt vej til centeret.
Annonce

Viborg: 221 personer var igennem Game Street Mekka i onsdags, da centeret holdt gadedag, som mest af alt kan betegnes som åbent hus. Arrangementet fandt sted mellem 12.30 og 15.30.

- Det var en super dag. Der kom omkring 160 personer i tidsrummet for gadedagen, og 78 af dem var folk, som ikke havde været her før, siger projektkoordinator Kasper Funk, som samtidig nævner, at det har kastet et par nye medlemskaber af sig.

Generelt har vinterferien været en positiv oplevelse for det rå gadecenter. I gennemsnit har der været 126 personer igennem fra fredag i uge 6 til og med onsdag i denne uge. Sidste år lå årsgennemsnittet på 78.

I modsætning til de almindelige åbningstider, hvor centeret først åbner klokken 15.00, har man i vinterferien holdt åbent allerede fra klokken 12.00, og der har været folk fra start til slut alligevel.

Kreativiteten var også i højsædet, da der skulle laves streetart. Foto: Studio V - Heiður Erla Þormar
Annonce

Alt var muligt på gadedagen

I løbet af gadedagen var det muligt at prøve alle former for aktiviteter, hvor der blandt andet var workshops i parkour, streetbasket, fodbold og streetart.

- Vi er virkelig taknemlige for, at så mange, som ikke havde været her før, kom forbi onsdag. Især når der har været så mange andre aktiviteter at tage til i byen, siger Kasper Funk.

- Hele centeret osede bare af god energi. Det var så fedt, siger Kasper Funk.

Game Street Mekka har åbent fra klokken 12 resten af ugen.

Det var også muligt at være kreativ på andre overflader. Foto: Studio V - Heiður Erla Þormar
Fodbolden blev også dyrket, da der var gadedag i onsdags. Foto: Studio V - Heiður Erla Þormar
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce