Annonce
Rundt om Viborg

Galleri: Til Open Air fester alle med alle

Der var sol, fest og kolde fadøl til Vejrumbro Open Air 2019. Foto: Morten Stricker
Der var fuld gang i festen til Vejrumbro Open Air lørdag aften, hvor mange var kommet for musikken - andre for de kolde øl.

Vejrumbro: Der var godt fyldt med festglade mennesker på den solbeskinnede festivalplads, hvor nogle havde placeret sig i rundkredse på medbragte tæpper, andre sad klar med festivalstolene foran scenen. Ølteltene havde travlt med at lange kolde fadøl over disken, mens børnene morede sig med farverige slush-ice i det lille tivoli med blandt andet karrusel og klatrevæg.

Foran scenen blev der danset til Bryan Adams udødelige hit "Summer of 69", mens vennerne til det dansende par forevigede øjeblikket med mobiltelefonernes kamera.

Vejrumbro Open Air blev skudt i gang fredag aften til ære for de yngre festivalgæster, mens festen fortsatte lørdag med musik og dans mere henvendt til de voksne. 1800 børn og voksne besøgte pladsen fredag aften, mens det tal allerede inden aften lørdag så ud til at blive overgået.

To af dem, der havde søgt skygge i et af madteltene og som primært var kommet for musikkens skyld, var kollegaerne Michelle Jørgensen og Sisse Nielsen. Michelle Jørgensen kommer fra Mammen og har været med til Open Air mange gange. Hun havde for første gang taget kollegaen og veninde Sisse Nielsen med til Vejrumbro af en hel særlig årsag.

- Vi skal høre Guitar Rebels. Det er et kopi-band til Volbeat, og dem kan vi rigtig godt lide. Nu kom de hertil, og så måtte vi bare høre dem, fortalte Sisse Nielsen, der bor i Viborg.

- Vi er tit til koncerter sammen, vi har blandt andet lige været til både Ed Sheeran og Volbeat, og så var det her jo lidt en anden form for koncert, som vi begge ville med til, fortalte Michelle Jørgensen, hvis familie også var at finde et eller andet sted på pladsen.

Annonce
Der blev rigtig varmt på den lukkede festivalplads, hvor solen konstant stod på.

En mega god byfest

Ved ølteltene var der godt gang i salget, for varmen gjorde de mange festivalgæster tørstige. To af de gæster, der allerede havde været en tur eller to forbi fontænerne, var de 20-årige veninder Christina Pehrson og Anne Rytter fra Hammershøj. De to piger har været med til Open Air de sidste tre år, og endnu en gang har arrangementet kunnet leve op til forventningerne.

- Det er bare en mega god byfest, hvor alle vi kender kommer. Det er mega hyggeligt, og der er en hel speciel stemning her, som man ikke finder andre steder, sagde Anne Rytter og blev suppleret af veninden:

- Ja, fordi der er plads til alle aldersgrupper her. Her fester alle med alle. Og selvom musikken er sådan lidt gammeldags, så er det alligevel noget man kan danse til og synge med på, sagde Christina Pehrson.

Pigerne smuttede hurtigt igen, da deres venner fristede med flere farverige drinks, inden festen for alvor skulle gå løs om aftenen, fortalte de to unge kvinder.

En ambulance og en lægeambulance var også en tur på besøg på pladsen, hvor en ung mand ifølge flere vidner slet ikke var til at komme i kontakt med på grund af kraftig dehydrering. Ambulancen forlod dog arrangementet uden sirener, og vagterne gav udtryk for, at der var styr på situationen med den unge mand.

Udover denne episode var der kun smil og festglade mennesker at spore på pladsen, hvor Vejrumbro Open Airs fem års jubilæum fortsatte med blandt andre Guitarrebels og Danser Med Drenge til midnat.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg

Slut med rødt lys uden grund

Viborg For abonnenter

Tidligere borgmester har været med til at tvangsfjerne tæt på 100 børn - og han forstår slet ikke regeringens ambitioner om at fjerne flere

Viborg HK

VM-spillere er vendt hjem med stort overskud - nu skal Viborg HK score hattrick

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];