Annonce
Viborg

Gammelt reklamebureau køber det yngre

Fra højre ses creative manager Heidi Holm-Pedersen, direktør Brian Stærk Sørensen, bureauchef Mette Nørgaard og grafisk designer Mette Høj, som fra årsskiftet er blevet kollegaer i FS2 Reklame A/S.
Design- og reklamebureauet Mymind er fra årsskiftet solgt til FS2 Reklame A/S, der nu tæller 14 medarbejdere.

Viborg: Det viborgensiske reklamebureau Mymind er blevet solgt til FS2 Reklame A/S, der er et af landsdelens største bureauer.

Mymind blev etableret for 15 år siden af Heidi Holm-Pedersen, som hurtigt fik skabt basis for flere ansættelser. På et tidspunkt havde hun fem medarbejdere på lønningslisten, og i 2012 modtog hun Dagbladet Børsens eftertragtede gazellepris, der i henhold til bestemte kriterier tildeles virksomheder i vækst.

Alligevel følte Heidi, at der skulle ske noget andet og mere. Gerne noget med flere kompetencer i samme hus og flere kollegaer at udvikle sig med.

Annonce

På den baggrund kontaktede hun FS2 i efteråret, og lige før jul faldt handlen på plads.

- Jeg har altid sat en ære i at være pligtopfyldende, hvorfor jeg gjorde mig stor umage for at finde den bedst mulige løsning for mine kunder, min medarbejder gennem syv år, Mette Høj, og mig selv. Det var kort sagt meget vigtigt for mig at finde et match, og det har jeg uden omveje fundet hos FS2, siger Heidi Holm-Pedersen i en pressemeddelelse.

Stor respekt

FS2, der har kontor i Viborg og Skive, arbejder blandt andet med web, online-marketing samt tekst, film og animation. Desuden er bureauet kendt for håndteringen af reklamevisningen i biografer, busser og tog over hele landet. Dette i samarbejde med søsterselskaberne i Viborg henholdsvis Adibus A/S og Eventgames A/S.

- Man bør efter min mening altid være sine konkurrenter bevidst. Fra sidelinjen har jeg med naturlig interesse fulgt med i Myminds udvikling og haft stor respekt for Heidis måde at drive virksomhed på og for hendes grafiske håndværk ikke mindst. Derfor er jeg stolt over, at Heidi har haft det på samme måde med os, siger direktør Brian Stærk Sørensen i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Ung VHK-juvel toppræsterede i semifinalen: - Fantastisk at være med til

Sport

Viborg HK-målvogter kåret til årets talent - Vandt en jordskredssejr

Annonce