Annonce
Viborg

Gang i konkurssalg efter lokal cykelhandel

Christian Keller Jørgensen (th) og lillebror Peter Keller Jørgensen holder konkurssalg af cykler. Foto: Jacob Kaas

Viborg Cykelspecialist er gået konkurs. Den tidligere ansatte Christian Keller Jørgensen opkøbte varelageret og holder i disse dage konkurssalg i Løgstrup.

Der var masser af nysgerrige kunder allerede fra morgenstunden tirsdag, hvor Christian Keller Jørgensen og hans lillebror Peter Keller Jørgensen, sammen med en kammerat slog dørene op til konkurssalg af cykler.

Oppe for enden af en vindeltrappe på bagsiden af Bovictus i Løgstrup var omtrent 70 cykler stillet an og klar til salg med kraftigt reducerede priser på både cykler og udstyr.

I første omgang foregår konkurssalget tirsdag og onsdag i denne uge.

Annonce

Christian Keller Jørgensen, søn af Bovictus-indehaver, Kim Jørgensen, havde arbejdet på værkstedet hos Viborg Cykelspecialist Aps i et par år, inden virksomheden gik konkurs tidligere på sommeren.

Og hurtigt fik han opkøbt store dele af varelageret med racercykler, mountainbikes, herre-, dame- og børnecykler, samt en masse udstyr.

»Vi starter med de to dage nu her og så må vi se om vi skal lave nogle flere dage for at få det sidste solgt,« siger Christian Keller Jørgensen, der skal starter på Handelsskolen i Viborg efter sommerferien.

Det var Nicklas Henriksen, der siden 2011 drev Viborg Cykelspecialist Aps sammen med tvillingebroderen Benjamin Henriksen. For omkring halvandet år siden fik Viborg Cykelspecialist, som kun den anden forretning i Danmark, en partnershop fra det verdensomspændende cykelmærke Giant ind i lokalerne i den gamle Nortex-bygning ved Indre Ringvej.

Men nu er lokalerne altså forladt og virksomheden erklæret konkurs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce