Annonce
Viborg

Gastro Catering lancerer nyt koncept i en presset tid

På få dage har Jakob Brønd - i hvert fald foreløbig - mistet omkring tre fjerdedele af sine faste kunder.
Catering-firmaet mister masser af omsætning lige nu, men håber at "freeze away" kan være med til at holde liv i forretningen.

Viborg: Når man sådan nærmest fra den ene dag til den anden mister tre fjerdedele af sine faste kunder, så bliver man presset - og må gøre noget!

Den situation er Jakob Brønd fra Gastro Catering havnet i, og så har han netop gjort noget.

Gastro Catering flyttede for ikke så længe siden til nye og større lokaler på Lundborgvej for at kunne følge med efterspørgslen på blandt andet frokostlevering til lokale firmaer og levering af mad til diverse fester og arrangementer.

Nu har mange af de lokale firmaer - i hvert fald midlertidigt - opsagt frokostordningen, da deres medarbejdere arbejder hjemmefra, og arrangementer og fester aflyses i hobetal.

- Det er da klart en trussel mod min forretning, så vi har meget hurtigt måttet sadle om, og nu har vi så fremskyndet noget, som vi egentlig længe gerne har villet gå i gang med, siger Jakob Brønd.

Det "noget" er konceptet freeze away, som Gastro Catering nu lancerer, før det egentlig var planlagt.

For os er det selvfølgelig et vigtigt element i at holde forretningen kørende og de ansatte i job, men jeg håber da også, det vil være en lettelse for de familier, hvor det lige nu er svært at få logistikken til at gå op.

Jakob Brønd, indehaver af Gastro Catering

Første gang lørdag

Konceptet går i al sin enkelthed ud på, at man via Gastro Caterings hjemmeside kan bestille hjemmelavede, fryseegnede middagsretter, som eksempelvis bolognese eller boller i karry til en pris af 100 kroner (75 kroner for suppe) for en portion til fire personer, og at man så selv skal stå for det, Jakob Brønd kalder den nemme del.

Det vil for eksempel være pasta, ris, salat og brød.

Der er netop fredag middag åbnet for bestillinger, og første afhentningsdag er lørdag fra klokken 12 til 14.

- For os er det selvfølgelig et vigtigt element i at holde forretningen kørende og de ansatte i job, men jeg håber da også, det vil være en lettelse for de familier, hvor det lige nu er svært at få logistikken til at gå op, siger Jakob Brønd.

Han håber for øvrigt, at de forhåbentlig mange kunder til konceptet vil holde lidt igen og ikke fylde fryseren til en alt for lang periode.

- Vi producerer nye retter løbende, og der vil fremover være åbent for afhentning hver fredag, så der er absolut ingen grund til hamstring, siger Jakob Brønd.

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om corona-virussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af corona-virus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Jakob Brønd (til højre) og hans ansatte i Gastro Catering er gået i gang med at producere måltider til "freeze away ". Foto: Morten Dueholm
Annonce
Livsstil For abonnenter

Familieliv og forretning i ét: Mathias og Natascha er sammen om det meste

Danmark

Mandagens coronatal: 785 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Se videoen - Byens nye hotel slår dørene op: Peak 12 er officielt åbnet

Viborg For abonnenter

Turistchefen: Et stort plus for Viborg og hele regionen

Debat

Vi skal tage hånd om den lurende velfærdskrise

Bjerringbro For abonnenter

Stille sommer på Dyrebakken: Kejserænder bød Hans Bach velkommen hjem fra hospitalet

Livsstil For abonnenter

Værkstedet blev i stedet til en bæredygtig taskebutik: Et opgør mod smid-ud-kulturen

Danmark

Her er de nyeste corona-tal søndag: 497 nye smittetilfælde

Kultur For abonnenter

Dagens magasinfund: Flintesmedens svalesang

Alarm 112 For abonnenter

'Der er skiderikker på skovstien!': 70-årig kvinde fik teenage-røver til at stikke af - nu er skiderikken dømt

Sport

Viktor Axelsen vinder OL-guld efter vanvittig finale

Debat

Kære Viborg: Det flyder med affald i jeres gader!

Debat For abonnenter

Jantelovens bogstav er da godt nok!

Alarm 112

Det kan åbenbart være svært at forstå, at stoffer i blodet ikke forsvinder ved en blodprøve: To mænd blev snuppet to gange lørdag

Annonce