Annonce
Kultur

Gavmilde borgere fyldte 15 indkøbsvogne

Morten Lihn (tv) og Steen Vestergaard tog imod madvarer udenfor Rema 1000. Foto: Lions Club
Annonce

Bjerringbro: Mange mennesker var i det gavmilde hjørne, da Lions Club Bjerringbro lørdag samlede mad ind til lokal julehjælp.

- Igen i år fik vi et godt resultat, da vi samlede mad ind ved Meny, Rema 1000 og SuperBrugsen. Resultatet blev på tidligere års niveau, nemlig 15 bredfyldte indkøbsvogne, siger Tommy Langhave fra Lions Club.

På forhånd havde Lions-folkene lavet en liste med ting, som giverne kunne købe ind efter. På listen var blandt andet kaffe, slik, mandler, nødder og marcipan, alt sammen ting, som kan holde sig til jul.

- Vi udleverede omkring 800 af disse sedler, mens andre sagde, at de kendte vores koncept og vidste, hvad de ville købe. Vi så en mor og en datter, som kom ud til os favnen fuld af varer, og det hele blev afleveret hos os. Der var også andre, som blot gik forbi os, og dem skal vi ikke kontakte, siger han.

Alt det indsamlede er videregivet til Røde Kors, som i løbet af ugen sorterer og grupperer det indsamlede. Herefter pakkes kasserne, som gives til modtagerne den 22. december.

Tommy Langhave glæder sig over gavmildheden og over, at de tre dagligvarebutikker, som lod Lions-folkene stå udenfor butikkerne for tredje år i træk.

- Med det gode resultat, er vi overbeviste om, at arrangementet gentages i 2020, slutter han.

Madindsamlingen afløste for tre år siden en anden Lions-aktivitet, nemlig salg af julemærker med et motiv tegnet af en lokal kunstner. Men da der ikke er salg i den slags, skiftede man til madindsamlingen.

Annonce
Annonce
Viborg

Afgørelsens time for Tange Sø er nær

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Sport

Afgørende aften forude ? - Viborg FF-træner har stor respekt for vanvittigt godt omstillingshold

Annonce