Annonce
Debat

Gem feriepengene til det lokale handelsliv…

Læserbrev: Du bestemmer selvfølgelig selv, hvad du bruger dine penge til. Snart kan næste runde af feriepengene udbetales. Jeg opfordrer til, at vi handler i vores lokale butikker, de har brug for det, og vi andre har brug for et godt lokalt handelsliv.

Der er meget godt ved at bo i Viborg Kommune, gode skoler og uddannelser, engagerede virksomheder, aktivt kulturliv og et driftigt handelsliv. En by med udvikling og initiativer som Jul i Viborg, Snapstinget, Viborg Animationsfestival, Hærvejsmarch, 24 timers løb, og jeg kunne blive ved. Alle sammen aktiviteter der støttes af vores lokale virksomheder.

Med et utal af reklamer fra større internetvirksomheder, så er konkurrencen hård. I over to måneder har handelslivet været lukket ned. Nogle butikker giver kunderne mulighed for at købe og betale varer hjemmefra for at hente dem i butikken, andre har virtuelle fremvisninger af varer på sociale medier – alle sammen gode ideer til at få solgt indkøbte varer.


Hvis vi prioriterer lokalt, skaber vi udvikling, så Viborg og omegn bliver ved med at være et godt sted for os alle sammen. Jeg glæder mig til at handle i butikkerne og deltage i kulturlivet igen.

Dorthe Skov Pedersen


En tur igennem Viborgs indre by giver indtryk af en spøgelsesby, tomme gader og låste butikker. Det giver en længsel efter at få gang i handelslivet igen og mærke byens liv, hvor der handles og spises i restauranterne. Det er både dyrt og i min overbevisning også meningsløst at blive ved med at holde butikkerne lukket. De har brug for at få gang i salget igen, og det har vi også som borgere i kommunen.

Om det er handelslivet i Viborg, Bjerringbro, Stoholm, Karup eller andre steder, så er de alle afhængige af, at få åbnet op for salg af deres varer, og de har især brug for, at vi som kunder støtter deres forretninger. Vi ved bare ikke, hvornår vi kan.

Vi kan alle være med til at vise lokalt samfundssind ved at handle lokalt, en handelsgade med tomme butikker er ikke en fornøjelse for nogen, støt derfor butikkerne. Det samme kan siges om vores lokale idrætsliv, fitnesscentre, støt dem, bliv ved med at betale kontingentet, det er for mange klubber den overlevelsesmulighed, de har.

Bestil billet til biografen, teatret, koncerter, sportsarrangementer, det kan være med til at sikre kulturlivets fremtid. Som borger kan vi selv gøre en forskel, så vi sikrer, at vi også fremover har byer med mange forskellige tilbud. Hvis vi prioriterer lokalt, skaber vi udvikling, så Viborg og omegn bliver ved med at være et godt sted for os alle sammen. Jeg glæder mig til at handle i butikkerne og deltage i kulturlivet igen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce