Annonce
Rundt om Viborg

Genåbning fremrykket: Friluftsbad åbner i løbet af juni

Datoen er ikke på plads endnu, men i løbet af juni åbner friluftsbadet i Hammershøj. Arkivfoto: Preben Madsen
Annonce

Hammershøj: Friluftsbadet i Klejtrup har allerede bebudet, at badet er på vej til at åbne snart, og nu er Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj også i gang med at planlægge sin genåbning, efter af corona-restriktionerne ellers længe så ud til at koste friluftsbadene det meste af dette års sæson.

Midtjysk Friluftsbad vil åbne i løbet af juni, skriver badet på sin facebookside, efter at bestyrelsen mandag aften har været samlet til et ekstra møde.

Hvornår det nærmere bliver, og hvordan man vil administrere de restriktioner, der fortsat gælder, har man dog endnu ikke fået på plads.

I første omgang var friluftsbadene en del af genåbningens fase fire, der først gennemføres i august, men efter at partierne på Christiansborg blev enige om at fremskynde genåbningen af mange aktiviteter i samfundet, stod det klart, at friluftsbadene kan genåbne allerede i slutningen af maj. Dog gælder der som nævnt visse restriktioner. For eksempel kan man ikke benytte omklædningsrummene, så gæsterne må klæde om hjemmefra.

Midtjysk Friluftsbad skriver på sin facebookside:

"Men I ved jo alle, at intet er som før corona, og det gælder også for friluftsbadet - vi kan ikke åbne op med samme tilbud som tidligere. Nærmere detaljer om åbning følger, når vi har det hele på plads. Men I kan godt begynde at glæde jer."

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce