Annonce
Viborg

Genbrugsbutik donerer 10.000 kroner: Kunderne bestemmer, hvem der får dem

Guld & Rod vil for anden gang donere 10.000 kroner til en lokal organisation. Arkivfoto: Preben Madsen
Hvis man efterlader ting som standholder i Guld & Rod, vil pengene fra salget af disse ting gå til gode formål. Og nu er der 10.000 kroner klar til at blive uddelt.

Viborg: Guld & Rod i Viborg har igen indsamlet 10.000 kroner til donation i nærmiljøet.

Det skriver genbrugsbutikken i en pressemeddelse.

- Der er et ønske hos Guld & Rod om at værne om nærmiljøet og give noget tilbage til lokale organisationer, som gør et stort stykke arbejde for mennesker i nød og ikke mindst alle de frivillige, som gør et stort stykke arbejde for børn og unge, står det videre.

Som standholder i Guld & Rod er det muligt at efterlade ting, man ikke ønsker at tage med hjem. Disse effekter bliver solgt i butikken, og når der er samlet 10.000 kroner sammen, bliver de doneret til et velgørende formål i nærområdet. Herefter kan standholdere og kunder komme med forslag til, hvem der skal have mulighed for at få penge - og tre kandidater bliver udvalgt. Herefter er det igen op til standholdere og kunder at stemme om, hvem der skal have de 10.000 kroner.

Guld og Rod har tidligere doneret 10.000 kroner til Tuba i Viborg.

- Vi er stolte af at kunne bidrage med en pose penge, og det er helt og holdent vore standholdere og kunder, som har den største andel i dette, skriver Guld & Rod, der opfordrer folk til komme forbi butikken og fortælle, hvem der skal have donationen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce