Annonce
Rundt om Viborg

Genbrugsbutik dropper udendørssalg

Røde Kors Karup overtager den tidligere Danmission-genbrugsbutik i Østergade og får dermed fordoblet sin butiksplads. Arkivfoto: Preben Madsen

Karup: Det bliver ikke til noget med udendørs-lørdagssalg ved Røde Kors-butikken i Karup.

Det oplyser butikkens leder, Ulla Brendstrup.

- Ved nærmere eftertanke synes vi, at det bliver for svært at arrangere, så vi vil i stedet bruge kræfterne på at gøre de nye lokaler klar og på at få pakket tingene sammen, siger hun.

Det var ellers planen her på maj-lørdage at sælge ting og sager uden for butikken på Industrivej. Men vejr og andre omstændigheder har ikke været til det, erkender butikslederen.

Røde Kors Karup overtager fra den 1. juni et butikslokale i Østergade 22, hvor kollegaen Danmission indtil for nylig havde genbrugsforretning. Det betyder for Røde Kors et farvel til Industrivej, hvor butikken, der har været lukket siden coronakrisen begyndte, altså ikke åbner mere.

Hvornår Røde Kors åbner sin nye butik i Karups midtby, er der endnu ingen officiel dato på. Kun at det bliver "i løbet af sommeren", men i hvert fald ikke den 1. juni. Butikslokalet på 300 kvadratmeter skal først males og sættes i stand, lige som der skal en del nyt inventar til. Østergade-butikken er nemlig dobbelt så stor som den på Industrivej.

Ulla Brendstrup understreger, at Røde Kors Karup under butikslukningen fortsat gerne modtager salgsbare genbrugsting - fra nips og bøger til isenkram til møbler. Man skal blot i forvejen aftale aflevering på Industrivej.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce