Annonce
Rundt om Viborg

Gendannet orkester spiller på længe-åbent-dag

Gendannede "The Pets" spiller i morgen, fredag, til open by night i Frederiks. Privatfoto

Frederiks: I morgen holder Frederiks Handels- og Erhvervsforening, sammen med de lokale butikker, traditionen med open by night en fredag i august i hævd.

Indholdsmæssigt er meget også i stil med tidligere år. Brugsen har som bageren og blomsterhandleren længe åbent og i dagens anledning også masser af gode tilbud frem til klokken 21.

Og som sædvanligt stilles der også et festtelt op på parkeringspladsen ved brugsen. I teltet kan man blandt andet hygge sig med fadøl og pølser fra grillen. I samme område er der også en hoppeborg til børnene og en brandbil, som sikkert vil interessere både store og små.

Underholdningsmæssigt er der i år en nyhed på programmet. Eller måske snarere en "gammel" nyhed. For det er nemlig det gendannede pigtrådsorkester "The Pets", der spiller op af et par omgange.

"The Pets", hvis medlemmer oprindeligt kommer fra Grønhøj og Frederiks, var et lokalkendt orkester i 1970'erne, men holdt så pause i fire-fem årtier, før det i år genopstod i forbindelse med "Sommersøndage i Grønhøj".

"Kæledyrene" består af Jørn Cramer Christiansen, Per Kristensen, Gert Herold, Jan Herold og Gregers Laigaard.

Der er også musik - af den mere klassiske slags - i kirken. Det er guitaristen Pedro Oyarzo, der giver koncert og derefter spiller til fællessang.

jøp

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce