Annonce
Viborg

Giver du større julegaver i år?

Annonce

Viborg: Mange danskere har i år fået udbetalt de indefrosne feriepenge og har måske heller ikke været på helt så dyre ferier, som de plejer. Detailhandlen, der har lidt under corona-nedlukningen i foråret, håber derfor, at vi har flere penge i lommerne, vi kan bruge op til jul.

Derfor lød spørgsmålet til folk på gågaden: Giver du større julegaver i år?

Ulla Graugaard, 71 år.Jeg har det til julegave, der skal bruges. Der er fem børnebørn, der skal have gaver, og de plejer ikke at mangle noget. 
Jannie Dorothea, 33 år.Nej, det gør vi ikke. Vi har valgt at bruge de ekstra penge på mere hygge i den her coronatid, og så har vi købt en lille hund, som børnene også har en masse glæde af. Så vi har haft mere fokus på løbende at forkæle os selv lidt, så det ikke blev for surt, og så er julegavebudgettet til gengæld, som det plejer.
Torben Danielsen, 70 år.Vi har godt kunnet mærke, at corona har haft den betydning, at vi har fået lidt flere penge på kistebunden, men det er ikke noget, der går til større julegaver. De er vist også i en fin prisklasse, som de er.
Heidi Rygaard, 47 år.Jeg har cirka 15 personer på gavebudgettet i blandet aldersklasse, og planen er ikke, at det skal sættes op. Det handler også mere om, hvad man får købt til den enkelte, end hvor meget man køber for, synes jeg. 
Michael Balle, 48 år.Vi kan godt mærke, at der er flere penge i den her tid, men vi har et helt fast gavebeløb, og det giver vi også for i år. Så kan det jo være, at de flere penge kan gå til noget andet godt. 
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg præsident-skiftet i USA: Trump har efterladt afskedsbrev til Biden

Alarm 112 For abonnenter

Tiltalt for bordelrøveri: - Han rettede pistolen mod hendes hoved, og hun faldt ned på knæ

Annonce