Annonce
Viborg FF

Glæde over første hele kamp i fire måneder - skuffelse over resultatet

Jakob Bonde fik for første gang i denne sæson 90 minutter på banen.
Endelig spillede Jakob Bonde igen en hel kamp for Viborg FF. Han var med til at sørge for en stærk defensiv, men resultatet af kampen mod HB Køge var han ligesom sin træner ikke tilfreds med.

Viborg: Lyskeproblemerne er et overstået kapitel for Jakob Bonde. Søndag spillede han alle 90 minutter, da Viborg FF måtte nøjes med 0-0 hjemme mod HB Køge - første halvleg på midtbanen og anden halvleg i forsvaret.

- Det var selvfølgelig dejligt at spille. Da jeg kom på banen mod Hvidovre var det vel fire måneder siden, at jeg sidst havde spillet en betydningsfuld kamp, så det var en milepæl for mig. Min lyske har det fint, sagde 25-årige Jakob Bonde, som ærgrede sig over resultatet mod HB Køge.

- Selv om jeg er glad for at have spillet, så er det også irriterende her bagefter, for jeg føler, at vi smed to point, sagde Jakob Bonde.

Jakob Bonde havde på stående fod svært ved at svare på, hvorfor Viborg FF ikke kunne udnytte holdets store overvægt i boldbesiddelse. Han savnede lidt tempo i spillet, og HB Køge forsvarede sig kompakt.

Annonce
Jacob Neestrup kunne glæde sig over, at Viborg FF spillemæssigt var dominerende mod HB Køge.

Glæde over defensiven

Bondes opgave var blandt andet at sætte spillet for Viborg FF i første halvleg, og den rolle synes han, at han slap nogenlunde fra, mens han i anden halvleg blev flyttet fra midtbanen og ned i forsvaret.

- Det var én vej i anden halvleg, og det var ned mod fansene. Desværre fik vi ikke det mål, vi gerne ville have haft, sagde Jakob Bonde.

- Jeg synes, at vi skal være tilfredse med vores genpres. Lige så snart vi mistede kuglen, fik vi fat i den igen. De spillede med lange bolde og havde vel én chance i første halvleg, og det var det. Vi spillede til nul igen, og i de første tre kampe kan det vel tælles på én hånd, hvor mange chancer, vi har givet væk, sagde Jakob Bonde.

Viborg FF's cheftræner Jacob Neestrup havde på forhånd spået, at HB Køge i perioder af kampen ville være meget på bolden, men det kom aldrig til at ske.

- Vi dominerede kraftigt i anden halvleg og gik benhårdt efter at vinde. Vi gav alt, hvad vi havde, og på - lad os kalde det en halv dårlig dag - gav vi nærmest ingen chancer væk. Det er meget vigtigt, at vi har så stærk en defensiv i en tæt 1. division, sagde Jacob Neestrup, som dog gerne ser, at Viborg FF bliver bedre i presspillet, og så skal der angribes mere direkte.

- Vi erobrede bolden på nogle farlige steder, men vi spillede ikke direkte nok på vores omstillinger, og vi var ikke gode nok til at spille den fremadrettede pasning. Vi afleverede for meget tilbage, eller også var der en teknisk fejl. Det var ingen katastrofe kun at få et point, men vi er skuffede inde i omklædningsrummet, sagde Jacob Neestrup.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce