Annonce
Debat

Glæde over liberal fasthed

Annonce
Når Liberal Alliance fører en relativ kontant og taktisk politik, er det fordi, økonomi er fundamentet til resten af alt det andet, politikerne gerne vil have med ved siden af i forhandlingerne. Det er f. eks. en kendsgerning, at efter at Ole Birk Olesen, LA, fik forhandlet sig frem til en nedsættelse af registrerings afgiften, så er der faktisk kommet flere penge i statskassen.
Det ligger der dokumentation på, og forklaringen er, at flere danskere endelig får råd til at købe ny bil, og andre køber større biler med mere sikkerhedsudstyr og bedre brændstoføkonomi.
På samme måde vil det afsløres, ved at sænke topskatten (hvilket reelt er en mindre nedgang i provenuet), kommer lysten til at bruge flere penge til forbrug, således det også her vil ende med en gevinst for hele samfundet.
Liberal Alliance er OBS på, hvordan sådanne skattemekanismer påvirker forbrugerne, lige som de fleste økonomiske vismænd er af samme opfattelse.
En af årsagerne til, at Anders Samuelsen holder så hårdt på de 5 % nedsættelse, er at det står i regeringsgrundlaget ved stiftelsen af den siddende regering.
Når vi ser, hvordan tidligere ellers succesfulde partier har tabt mange vælgere (De Konservative, SF, og nu DF, med flere), er det fordi, de mere eller mindre har givet køb på deres politik i forhold til det, de gik til valg på og dermed har skuffet deres vælgere, som beviselige er søgt til de mere ordholdende partier.
Den store bekymring i blå blok lige nu er, at DF reelt ser stort på den økonomiske politik og prioriterer mindre væsentlige ting, som vil blive gennemført under alle omstændigheder, når der er penge til det.
I Liberal Alliance Viborg glæder vi os over medlemstilgang, og engagement.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nu er Banebyparken sat på skinner

Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Sport

Viborg FF tager gerne favoritværdigheden - men Skive er altså et bøvlet hold at møde

Annonce