Annonce
Viborg FF

Glædeligt nyt fra Viborg FF - stabil forsvarskrumtap bliver i klubben

Mads Lauritsen og Viborg FF fortsætter samarbejdet frem til sommeren 2022. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF og Mads Lauritsen fortsætter samarbejdet. Forsvarskrumtappen har skrevet under på en aftale med Viborg FF frem til sommeren 2022.

Fodbold: Viborg FF har i denne sæson haft 1. divisions bedste defensiv.

En del af forklaringen er, at det op til sæsonen lykkedes at tilknytte Mads Lauritsen på en lejeaftale fra Vejle.

Den centrale forsvarsspiller har været stabiliteten selv, og han har tilmed været med til at gøre flere af sine holdkammerater bedre.

Lejeaftalen udløber til sommer - men til den tid afløses den af en et-årig kontrakt med Viborg FF, så de to parter nu har papir på hinanden frem til sommeren 2022.

- Det har været nemt og ret ligetil. Jeg er glad for at møde ind hver dag, og nyder at være her, så det vil jeg også gerne være en del af i næste sæson også. Det har været en virkelig god oplevelse for mig at vende tilbage til VFF, hvor jeg har fået en god rolle med masser af ansvar, og det er noget, jeg nyder rigtig meget. Vi er i gang med noget spændende, og den kommende periode er nok den mest spændende tid i hele min karriere, siger 27-årige Mads Lauritsen i en pressemeddelelse.

Selv om han trives, så har han alligevel kun ville binde sig til VFF for en enkelt sæson.


Jeg er glad for at møde ind hver dag, og nyder at være her, så det vil jeg også gerne være en del af i næste sæson også

Mads Lauritsen, Viborg FF-forsvarsspiller


- Det er helt afgørende for mig at være et sted, hvor jeg trives i min rolle, og det gør jeg lige nu i Viborg. Samtidig har det været en prioritet for mig at have en vis frihed i forhold til kontraktlængden, men så længe, jeg er glad her, så kan kontrakten jo forlænges igen, siger han.

Sportschef Jesper Fredberg er glad for forlængelsen, og har forståelse for, at Mads Lauritsen ikke vil binde sig for længere tid.

- Vi kan sagtens se Mads her i flere år fremover, men har også respekt for den måde, han fungerer bedst på, og det har vi en god dialog om.

- Vi er rigtig glade for at forlænge samarbejdet med Mads. Han er en ægte forsvarsspiller, der er trådt ind fra første dag og har taget et stort ansvar. Han er en vigtig del af en velfungerende defensiv, og Mads har både præsteret godt individuelt, men også hjulpet spillerne omkring sig. Som person er han også utroligt vellidt af alle, og han giver rigtig meget til holdet udenfor banen. Han repræsenterer VFF på bedste vis, og der er ingen tvivl om, at vi er meget glade for at have ham tilbage i den grønne trøje, forklarer Jesper Fredberg til vff.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce