Annonce
Viborg

Gl. Vagt får atter en rigtig pølsemand

34-årige Thomas Velling ser frem til at arbejde i hjembyen som pølsemand. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Tulips pavillon på Gl. Vagt har fået ny lejer, der vil genåbne stedet i god gammeldags pølsevognsstil.

Viborg: - Man skal kunne få sig både en rigtig god hotdog og en snak. Det skal være en god gammeldags pølsevogn. Det er målet.

Ordene komme fra 34-årige Thomas Velling, der om små 14 dage åbner pølsevognen på Gl. Vagt, der lukkede tilbage i marts.

Thomas Velling er bosiddende i Viborg, men har gennem en længere årrække arbejdet i supermarkedsbranchen andre steder i landet og i Norge. Nu vil han så gerne både arbejde i hjembyen og være selvstændig. Det bliver så som pølsemand.

- Jeg tænkte - hvad mangler Viborg? Svaret blev en god gammel pølsevogn, og da så pølsevognen på Gl. vagt jo stod tom, så jeg det som en oplagt mulighed, siger Thomas Velling.

Han har foreløbig lejet pølsevognen/grillen, der jo egentlig er en pavillon, af Tulip i ni måneder, men satser da på, at det skal blive meget længere tid.

Annonce

Man skal kunne få sig både en rigtig god hotdog og en snak. Det skal være en god gammeldags pølsevogn.

Thomas Velling, kommende pølsemand på Gl. Vagt

Hjemmelavet sovs

- Det er da planen, at det her skal være et langtidsprojekt. Jeg skal være pølsemand på fuld tid, og jeg skal i den kommende uge i gang med at holde samtaler med nogle af de heldigvis mange, der har søgt om at blive ansat, siger Thomas Velling, der understreger endnu en gang, at han skal stå i spidsen for en god gammeldags pølsevogn.

- Det skal være en pølsevogn mere end en grill, men selvfølgelig skal man da også kunne få sig en rigtig bøfsandwich og den slags. Lige nu er vi i gang med at kreere den helt rigtige sovs til bøfsandwichen, for den skal selvfølgelig være hjemmelavet. Det skal altså være rigtig god kvalitet det hele, siger Thomas Velling.

Planen er, at pølsevognen skal åbne 20. juni, og Thomas Velling satser på, at han for alvor skal slå det fast i viborgensernes bevidsthed, at pølsevognen er genåbnet, i løbet af Snapsting den sidste uge i juni.

- Der vil selvfølgelig være gode tilbud, så vi kan få slået fast, at vi altså er her, og jeg er sikker på, at der stadig vil være en stor efterspørgsel efter en god gammeldags hotdog eller to ristede med brød, siger Thomas Velling - kommende pølsemand på fuld tid.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

For fem år siden ville Apple-jublen ingen ende tage: Der blev sået, men er der også blevet høstet?

Viborg For abonnenter

Borgmesteren mærker interessen for Apple - og fra potentielle nye investorer: - Vi kan først se det endelige resultat om fem eller 10 år

Annonce