Annonce
Viborg FF

Glad hollandsk forsvarsspiller – ægte græs er bare bedre

Spillerne nød at få rigtigt græs under knopperne. Foto: Danni Kristensen
Lars Kramer nød at kunne skrue jernknopperne på og have ægte græs under fødderne.
Annonce

Side: Så skete det endelig. Efter halvanden måneds træning på kunstgræs i Viborg blev Viborg FF’s spillere fredag eftermiddag lukket ud på en rigtig græsbane i Side.

Der var tale om en relativt let træning med en smule løb og bevægelsestræning, ligesom der blev spillet forskellige småspil og talt om positioneringer på banen.

Det var en træning, som først og fremmest skulle få lidt gang i spillerne, der også lige skulle vænne sig til underlaget og det at have fodboldstøvler med skrueknopper på igen.

- Det er første gang i år, at jeg har jernknopper på, så jeg er sikker på, at jeg kan mærke det i mine tæer og mine hæle i morgen. Men når man spiller fodbold, så vil man bare helst spille på græs, sagde den hollandske forsvarsspiller Lars Kramer, da træningen var overstået.

- Jeg har virkelig glædet mig til det her. Efter halvanden måned på Liseborg er det skønt at komme på rigtig græs. Det er fint med kunstgræs, men det her er bare det bedste, sagde hollænderen, der også er sikker på, at ægte græs er sundest for kroppen.

Lars Kramer glæder sig til en række dage, hvor han er tæt sammen med sine holdkammerater, og han er sikker på, at det vil få holdet til at vokse tættere sammen.

- Vi kommer til at lære hinanden bedre at kende. Vi er i et andet miljø, og vi er på et hotel, hvor vi skal spise sammen tre gange om dagen. Så jeg holder meget af træningslejre, da det giver rigtig meget, sagde han.

- Vi havde eksempelvis en lang rejsedag i går, men på grund af den gode ånd, der er på holdet, så var det ikke så slemt, sagde Lars Kramer, som ser frem til de kommende dage, hvor der blandt andet venter en træningskamp søndag eftermiddag.

Lars Kramer ser frem mod ni dage, hvor holdet bliver kittet endnu bedre sammen. Foto: Danni Kristensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce