Annonce
Alarm 112

Glatføreuheld i Overlund: Bil endte i søens iskolde vand

Asmildhøjens stejle skråning var for meget for denne Volkswagen, som tirsdag formiddag røg en tur i søen. Foto: Eskil Lyngsøe
Annonce

Viborg: Måske er det årets første glatføreuheld i Viborg. I hvert fald er det første gang i år, at undertegnede har set en bil i Nørresø.

Tirsdag formiddag væltede det ned over det midtjyske med hvidt nedbør fra oven - og denne gang blev det rent faktisk liggende på vejene, tagene og i søbredden.

En fører af en mørkegrå VW Touareg overvurderede tilsyneladende nedbørets effekt på vejbanens glathed, da vedkommende tirsdag formiddag kørte ned ad Asmildhøjen. I hvert fald kørte vedkommende ned ad den stejle vej og direkte i Nørresøs iskolde vand.

Heldigvis for bilisten er der ikke mere end 30-40 centimeter dybt i denne sydøstlige ende af søen, og vedkommende kunne derfor gå i land igen - dog ikke uden at få våde og kolde tæer.

De fleste, som har kørt eller gået på Asmildhøjen, ved, at den er ganske stejl - og i glat føre bliver den decideret skræmmende at køre ned ad. Foto: Eskil Lyngsøe
Nørresø satte en brat stopper for bilens køretur. Foto: Eskil Lyngsøe
Heldigvis for bilens fører skal man noget længere ud, før søen for alvor bliver dyb. Foto: Eskil Lyngsøe
VW Touareg kørt i Nørresø, 12. januar 2021. Foto: Eskil Lyngsøe
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Pfizer kan ikke levere - Danmark får 100.000 færre doser i første kvartal

Sport For abonnenter

Ligaens to målfarligste spillere tørner sammen - Viborg HK bør vinde igen

Annonce