Annonce
Sport

Glimrede ved sit fravær: Foden voldte Kristina Jørgensen problemer onsdag aften

Kristina Jørgensen på bænken. Foto: Johnny Pedersen
Kristina Jørgensen fik meget begrænset spilletid. Årsagen: Hun havde problemer med sin fod, og derfor valgte Jakob Vestergaard at spare hende.

Håndbold: Nul mål og en enkelt assist blev det til for Kristina Jørgensen. En usædvanligt stille dag på kontoret for Viborg-10'eren, men det var der også en ganske god grund til. Det var nemlig ikke mange minutter, som Kristina Jørgensen fik lov at spille mod Vendsyssel.

Hun var netop kommet på banen i første halvleg, da hun kort tid efter blev taget ud igen.

- Hun ligner ikke en der vil ud, for hun vil altid gerne spille, lød det fra Viborg HK-cheftræner Jakob Vestergaard.

Tidligere på ugen fortalte han, at Vendsyssel-kampen ikke skulle bruges til at spare spillere.

Men efter kampen kunne Jakob Vestergaard fortælle, at der var en ganske god grund til, at Kristina Jørgensen ikke fik flere minutter i onsdagens kamp.

- Hun havde lidt med foden, da hun kom ind. Og så tænkte jeg, at der ikke var nogen grund til at køre hende over, når vi har så vigtige kampe forude, sagde Jakob Vestergaard.


- Hun havde lidt med foden, da hun kom ind. Og så tænkte jeg, at der ikke var nogen grund til at køre hende over, når vi har så vigtige kampe forude.

Jakob Vestergaard, cheftræner i VHK


Og efter kampen, da Viborg-spillerne fik strukket ud og kølet ned efter en intens kamp, kunne man også se, at Kristina Jørgensen fik en pose is på.

Forhåbentlig er ligatopscoreren klar igen, når Viborg HK på lørdag møder Randers HK.

Resten af VHK-mandskabet formåede i Jørgensens fravær, at sikre sig sejren over Vendsyssel Håndbold. 24-30 sluttede kampen, som voldte VHK større problemer end forventet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce