Annonce
Håndbold

God fight var ikke nok: SIK-damer gik i stå og led nederlag nummer otte på stribe

SIK's bedste kvindehold må holde jul under nedrykningsstregen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Søndermarkens IK's bedste kvindehold har gang i en problematisk sæson. Søndag tabte holdet med 22-23 til Aalborg HK, og det var nederlag nummer otte i træk.
Annonce

2. division, kvinder: - Vi skal spille med mere tålmodighed. Vi skyder på første pres. Kom nu!

Træner for Søndermarkens IK's kvinder, Karin Have, var ikke tilfreds med indledningen på søndagens hjemmekamp mod Aalborg HK. SIK afsluttede for hurtigt og for svagt - og var bagud 1-4 efter syv minutters spil.

Det blev bedre, som første halvleg skred frem. Fighten og udstålingen var til stede hos hjemmeholdets spillere, og inde i målet tog Janni Fruergaard godt fra.

Line Andersen bankede bolden ind via stolpen til 8-9, og syv minutter før pausen kunne Louise Lyngsø udligne til 9-9.

SIK kunne ikke holde ved, og efter de første 30 minutter førte Aalborg HK med 14-12, men der var ingen tvivl om, at hjemmeholdet havde fået øget troen på en sejr.

Annonce

Gør rigtig ondt

I anden halvleg gik Line Andersen forrest med flere gode gennembrud, og med et kvarter tilbage var SIK foran 19-17. To point var inden for rækkevidde, men så ramte Karin Haves mandskab et dødvande.

Sølle to mål på 14 minutter blev det til, og så kunne Aalborg HK lukke kampen med en scoring til 23-21 med under et halvt minut tilbage. Louise Lyngsø fik reduceret til slutresultatet 22-23 to sekunder før tid, og SIK-damerne må nu sløkørede holde julepause under nedrykningsstregen i 2. division.

- Det her nederlag gør rigtig ondt. Jeg synes, at vi langt hen ad vejen fandt de rigtige løsninger, men så begyndte vi at lave om i stedet for at køre den angrebsåbning, som virkede. Vi skulle have fortsat med at komme på ydersiden af deres back, når Gitte Aaen lagde presset fra venstre mod højre, sagde SIK-træner Karin Have.

- Jeg har ikke noget at sætte på fighterdelen, og jeg synes, at vi har vist gode takter i de seneste to kampe. På den måde er jeg fortrøstningsfuld, men hold kæft det er tungt at skulle gå på juleferie med otte nederlag i træk, sagde Karin Have.

Søndermarkens IK - Aalborg HK 22-23 (12-14)

Håndbold, 2. division kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder ser ingen let løsning på Trappetorvs-ballade: Man kan højst flytte problemet et andet sted hen

Viborg HK For abonnenter

2020 har været det værste år nogensinde - men forlængelse giver skadet stregspiller grønt fremtidshåb

Annonce