Annonce
Rund om Viborg

God nyhed til ferien: Tilskud til outdoorpark

Outdoorparken skal have et parkour-anlæg i centrum. Arkivfoto

Hammershøj: Idrætsforeningen Trojka i Hammershøj arbejder på at skabe et outdoor-park på et stort grønt område, der ligger bag ved Hammershøj skole. Folkene bag Hammershøj Outdoor Park fik forleden en god nyhed at gå på sommerferie på, nemlig en mail fra Elro-fonden om, at fonden vil støtte projektet med 140.000 kroner. Det skriver Hammershøj Outdoor Park på sin facebookside.

Initiativtagerne har den seneste tid haft travlt med at søge diverse fonde om tilskud, og det har altså nu givet et godt resultat.

Projektet går ud på at skabe et rum i naturen med bevægelse og fællesskab i centrum og med alle aldersklasser som målgruppe. Placeringen ved hal og friluftsbad og ved Hammershøj Skole er optimal, og man har også Hammershøj Skole med som samarbejdspartner, ligesom skolen støtter projektet finansielt.

I outdoorparken skal der blandt andet være et parkour-anlæg og et areal til cirkeltræning, zumba, boldspil og lignende. Begge områder skal udstyres med kunstgræs. Rundt om dette skal der være en militarybane med forhindringer. Den indrettes, så den kan bruges til almindelig styrketræning og konditionstræning for eksempel i forbindelse med håndbold og fodbold. En bålhytte indgår også i projektet.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Betjente var sikre i deres sag, da de nåede frem: Anholdt 71-årig havde parkeret bilen, så dens skader ikke var synlige

Annonce