Annonce
Rundt om Viborg

God opbakning til sensommerfest i Daugbjerg

Der blev dystet i cykelringridning. Privatfoto
Annonce

Daugbjerg: Borgerne i Daugbjerg og omegn bakkede fint op, da byens foreningsliv lørdag den 5. september afholdt aktivitetsdag for hele familien på byens stadion.

Selvom heftige byger lagde vejen forbi i løbet af dagen, var humøret højt lige fra morgenstunden, hvor knap 50 morgenfriske hyggede sig omkring menighedsrådets gratis kaffe og rundstykker.

Det årlige sponsorcykelløb var i år udvidet til at være sponsorcykel-ringridning, hvor forskellige kreative køretøjer blev taget i brug. Det var Daugbjerg IF, der stod for denne aktivitet, hvorefter Borgerforeningen ved middagstid stod klar med biksemad til knap 60 børn og voksne.

En del lokale havde taget imod opfordringen til at udstille deres flotte biler, landbrugsmaskiner og andre køretøjer, og som en ekstra overraskelse lagde også 10 motorcyklister fra den lokale motorcykelklub vejen forbi med deres maskiner.

Og der var besøg fra den lokale motorcykelklub, MC Crazy Bats. Privatfoto

Hen over eftermiddagen var erhvervslivet repræsenteret med gratis adgang i både Daugbjerg Minilandsby og Daugbjerg Kalkgruber. Begge steder meldes der om besøg af cirka 20 Daugbjerg-borgere.

Daugbjerg-Dagen sluttede af med fællesspisning på stadion med mad leveret af Østfjendshallen. Det var forsamlingshuset, der stod for den del af arrangementet, hvor 60 tilmeldte hyggede sig i teltet inden der blev lukket og slukket ved midnatstid.

-Det blev en hyggelig og vellykket dag, som vi nok godt kan finde på at gentage en anden gang, fortæller Bente Christensen fra forsamlingshusets bestyrelse.

Arrangørerne evaluerer sensommerfesten mandag den 14. september.

Man kunne se på udstillede køretøjer. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce