Annonce
Viborg FF

God start på VFF's støttekampagne giver varme hjerter på Kirkebækvej

Viborg FF er meget taknemmelige over den støtte, som klubben allerede har fået via salg af støttepakker. Arkivfoto: Morten Dueholm
Viborg FF har allerede rundet en halv million kroner via salget af støttepakker. Både nuværende og tidligere spillere har støttet klubben via køb af pakker.
Annonce

Viborg: Salget af støttepakker til fordel for Viborg FF er gået rigtig godt.

Klubben nærmer sig hastigt 1000 solgte pakker og har forlængst rundet en halv million kroner i støtte siden den i slutningen af sidste uge lancerede støtte-kampagnen, hvor man ved at købe en pakke, kan være med til at sikre fremtiden for klubben, der som så mange andre er hårdt ramt af corona-krisen.

Og den gode start på kampagnen glæder selvfølgelig direktør Morten Jensen.

- Jeg skylder stor respekt og stor tak til dem, som allerede har købt. Det er et stærkt signal om det potentiale og den interesse, som er omkring vores klub - og vi er stolte over det. Vi håber, at vi sammen kan fortsætte den rigtig gode udvikling og opmærksomhed, som er omkring støttekampagnen, siger Morten Jensen.

- At det er begyndt så godt giver os en masse smil på læben i en dagligdag, hvor vi er lidt udfordret. Vi bemærker jo alle de her henvendelser, som vi får fra nær og fjern, siger direktøren, som håber, at den positive tendens fortsætter.

Et blik på listen over folk, som har købt støttepakker afslører blandt andet, at ikke kun de nuværende spillere og ledere har støttet kampagnen. Også flere tidligere spillere som Kevin Mensah, Nicholas Gotfredsen, Christopher Poulsen og Mikkel Rask er med på listen.

- Det varmer mig om hjertet at se den slags. Og det er for mig et udtryk for, at vores veje er skiltes på en god måde, og at vi har haft et fornuftigt samarbejde, så tidligere medarbejdere gerne vil give noget tilbage til en arbejdsgiver, som står i en vanskelig situation, siger Morten Jensen, som er taknemmelig for alle de bidrag og positive tilkendegivelser, som er kommet indtil nu.

- Sammenhold gør stærk, og det er det, som gør, at vi kommer videre - så der skal bare lyde et stort tak herfra - både til de tidligere spillere, men så sandelig også til alle de andre, der har bakket op indtil nu, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce