Annonce
Bjerringbro

Gode ønsker fra KFUM-spejderne: Ulveunger laver badges

Marie Sønderby (tv) og Naja Smidt Moeslund delte lørdag badges ud ved Bergs Bageri. Her er det Astrid og Niels Holmris, som hver har fået et badge med gode ønsker. Privatfoto 
De yngste spejdere har lavet 150 badges med gode ønsker.
Annonce

Bjerringbro: Alt bliver godt igen. Sådan lyder det optimistisk fra mange i denne corona-tid. Trods den efterhånden lange nedlukning ser ulveungerne hos KFUM-spejderne i Bjerringbro  optimistisk på situationen.

Selv om de 18 spejdere i alderen 2.-4. klasse som alle andre må nøjes med online aktivitet i denne tid,  så har de fundet deres kreative evner frem. Den seneste tid har de brugt spejdermøderne på at tegne små tegninger, som kunne laves om til et badge. I alt 150 badges er det blevet til.

Evald har betjent badge-maskinen og tryllet tegningerne fra spejderkammeraterne om til badges. Privatfoto

Spejderne beholdt selv cirka 25 styk, og resten blev afleveret til uddeling fra Bergs Bageri i Bjerringbro. Derfor fik kunder i bagerbutikken lørdag og søndag tilbudt et gratis badge med de gode ønsker.

Uden for bagerbutikken stod Marie Sønderby og Naja Smidt Moeslund lørdag og delte badges ud, og det var en kold omgang for de to ni-årige ulveunger, men de holdt ud og med godt humør uddelte de deres hjemmelavede badges. Blandt dem som fik et badge var Astrid og Niels Holmriis.

Naja Smidt Moeslunds tegning til badget var en solopgang over havet.

- Min tegning minder mig om en ny dag og en ny begyndelse, når corona er væk. Det glæder jeg mig meget til, siger hun.


Min tegning minder mig om en ny dag og en ny begyndelse, når corona er væk. Det glæder jeg mig meget til.

Naja Smidt Moeslund, ulveunge.


Bag ideen med de gode ønsker står en af spejderlederne, Rasmus Lyng-Pedersen, og han og sønnen Evald har sammen fremstillet de mange badges.

- For flere år siden lavede gruppen badges til en sommerlejr, og da vi fandt dem under corona-nedlukningen i foråret, så tænkte jeg, at den idé sagtens kunne bruges igen. Men så åbnede landet op igen, og det blev ikke til noget fortæller, Rasmus Lyng-Pedersen.

- Men nu er vi så i en lang nedlukning igen, og ideen var jo lige til gå til, og så gik vi gang med at få dem, tilføjer han.

Og ja der var god afsætning på de gode ønsker hos Bergs Bageri lørdag og søndag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce