Annonce
Rundt om Viborg

Godt nyt til vandhunde: Endnu et friluftsbad klar til at genåbne

Friluftsbadet i Hammershøj er klar til sæsonåbning i den kommende uge. Arkivfoto: Preben Madsen
Friluftsbadet i Hammershøj åbner i den kommende uge, men med forskellige corona-restriktioner for badegæsterne.
Annonce

Hammershøj: Naboerne i Klejtrup har allerede åbnet deres friluftsbad, men nu melder Midtjysk Friluftsbad i Hammershøj sig også med planer for genåbningen, efter at corona-restriktionerne hidtil har udskudt sæsonåbningen.

I Hammershøj åbner man for friluftsbadet i løbet af den kommende uge. Første åbningsdag bliver tirsdag den 9. juni, hvor der er aftensvømning fra klokken 19 til 21. Aqua-fitness begynder fra onsdag den 10. juni klokken 17.30. For begge disse aktiviteter skal man melde sig til på forhånd.

Fra lørdag den 13. juni bliver der weekendåbent på lørdage og søndage, men i første omgang med begrænset adgang. På hverdags-aftener kan man købe billetter til weekend-badningen i tidsrum på to timer, så man kan sikre sig, at der højst er mellem 30 og 50 personer i badet på en gang.

Friluftsbadet regner nemlig med, at det maksimalt er 50 personer, man må have i badet på en gang. Restriktionerne indebærer også, at baderummene forbliver lukkede, så man skal møde afvasket og omklædt hjemmefra, når man skal bad, og efter svømmeturen må man igen tage bad derhjemme. Det lille gæstetoilet er åbent, og kiosken er også åben med et begrænset udvalg.

I Klejtrup genåbnede byens friluftsbad allerede i fredags. Arkivfoto: Emma Rose Haas
Annonce

Morgensvømning tilbage

Morgensvømningen er også på vej tilbage. I første omgang i weekender fra uge 24. Efter den første uge vil bestyrelsen evaluere på morgensvømningen og se på muligheden for også at have morgensvømning på hverdage.

I det hele bliver det en genåbning, hvor man løbende evaluerer på forholdene. Bestyrelsen skriver på Facebook, at man håber at kunne åbne yderligere i slutningen af juni, men at det under alle omstændigheder fortsat bliver uden mulighed for omklædning og bad.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce