Annonce
Sport

Golf med slag i: Viborg-hold stormer fremad

I weekenden skal Viborg Golfklubs herrehold spille en altafgørende playoff-kamp mod Randers. Foto: Arkivfoto
Viborg Golfklub går en spændende tid i møde. Klubbens kvindehold har allerede sikret sig oprykning til 1. division, mens herrerne skal ud i en altafgørende playoff-runde.

Viborg: Det kører ganske glimrende for både herre- og dameholdet i Viborg Golfklub. Damerne har sikret sig direkte oprykning til landets næstbedste række efter en flot sæson, mens herrerne står overfor et alt-eller-intet opgør mod Randers.

- Damerne gik rent igennem, og har ikke tabt en match i to år. De har vundet alle kampe kæmpestort, og de har virkelig været suveræne. Det er et ungt hold, og de er klar til det. Ambitionen er at konsolidere os i 1. division, og så må vi se, hvordan det ser ud, når vi har været der i et år, siger træner Niels Erik Hansen om klubbens damehold, der starter den nye sæson sidst i april.

Mændene vandt ligeledes 2. division, men da der er flere 2. divisioner end ledige pladser i 1. division, skal de forskellige vindere ud en playoff-runde for at finde oprykkeren.

Her møder Viborg Randers i en altafgørende duel.

- Målet er helt klart at rykke op, og vi har en fin fornemmelse. Vi tabte den første kamp i sæsonen, men derefter har vi vundet resten, siger Niels Erik Hansen.

Om stimen af sejre kan bibeholdes finder vi ud af i weekenden, hvor de to hold altså mødes på neutral grund i Herning i kamp, der ifølge Niel Erik Hansen kan gå begge veje.

- Det er en 50/50-kamp. Det er helt klart.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce