Annonce
112

Golfbiltyve på spil: Kørte rundt på banen og stjal en bil til 40.000 kroner

Det var dette syn, der mødte greenkeeperen, da han mødte ind hos Tange Sø Golfklub i lørdags. Privatfoto.

Tange: Det var helt tydeligt for greenkeeperen, at noget var helt galt, da han lørdag morgen mødte op på golfbanen ved Tange Sø Golfklub.

I løbet af aftenen og natten forinden havde ubudne gæster været på besøg på golfbanen, som ligger på vestsiden af Tange Sø. Ifølge en meddelelse, som klubbens golfmanager, Bent Madsen, har sendt til folkebladet, blev der fundet to golfbiler ude midt på banen.

Manageren oplyser i øvrigt, at der fra klubben er blevet stjålet flere opladere til bilerne, og at disse opladere var blevet skruet ned fra den væg, hvor de var monteret. Tyvene havde i øvrigt dækket den automatiske lyssensor til, så de har kunnet arbejde uforstyrret.

Tirsdag morgen har folkebladet været i kontakt med lokalpolitiet, som oplyser, at en enkelt golfbil er efterlyst. Det drejer sig om et beigefarvet køretøj til en værdi af cirka 40.000 kroner. Bilen er stjålet fra carporten ved golfklubben på Tange Søvej, og den er ikke set siden tyveriet.

- Klubben opfordrer derfor til, at alle, der har biler eller andet motoriseret køretøj, får set efter, om der er mangler. Er det tilfældet, skal I kontakte jeres forsikring. Samtidig opfordres der til at få efterset, om kæder og hængelåse er intakte på alle køretøjer, lyder det fra Bent Madsen i mailen til avisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Van(d)vittig situation: Tangeværket åbnede for nødslusen

Sport For abonnenter

Vild udvikling på halvandet år: Nu venter OL og attentat på legendarisk dansk rekord

Annonce