Annonce
Rundt om Viborg

Golfklub i fremgang: Flere medlemmer i en corona-tid

Formanden for Hjarbæk Fjord Golfklub, Peder Larsen (tv..), lykønskede nye medlemmer nummer 100 og 101 i år - ægteparret Jane og Jesper Abrahamsen - og overrakte samtidig en gavecheck på 500 kroner. Privatfoto
Annonce

Lynderup: Efter en periode med tilbagegang går medlemstallet i Hjarbæk Fjord Golfklub nu stærkt fremad.

Siden nytår har klubben hjemmehørende på Hjarbæk Fjord Golfcenter haft en nettofremgang på hele 101 medlemmer. Dermed har klubben omkring 630 medlemmer.

Forleden blev det fejret, at golfklubben rundede de 100 nye medlemmer. Det blev på sin vis en dobbelt fejring, idet klubben samtidig fik nummer 101. Det var nemlig "hvervningen" af Viborg-ægteparret Jane og Jesper Abrahamsen, der blev henholdsvis nummer 100 og 101.

For at markere det fik ægteparret af formand Peder Larsen overrakt en gavecheck på 500 kroner.

Samme Peder Larsen glæder sig over, at golfsporten og altså ikke mindst hans egen klub ser ud til at gå frem nu. Forklaringen kan blandt andet være, at mange i en corona-tid er tyet til udendørslivet, hvor man kan være aktive sammen - på behørig afstand.

- Jeg tror da også, at vi kan have haft en fordel af, at så mange andre ting har været lukket ned, siger Peder Larsen, der naturligvis håber, at de mange nye medlemmer af Hjarbæk Fjord Golfklub holder ved.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

International hæder til lokal kunstner

Coronavirus

Live: Norsk opgørelse viser, at ni ud af ti coronadøde havde kronisk sygdom

Viborg HK For abonnenter

VHK sitrer og spirer - erfaren cheftræner kan skimte sølvtøj og Champions League i de kommende sæsoner

Annonce