Annonce
Rundt om Viborg

Golfselskab likvideres: Golfklub overtager selv økonomien

Karup Å Golfklub med cirka 150 medlemmer kan fortsætte spillet uændret på banen i Hessellund, selv om Karup Å Golfcenter A/S opløses. Arkivfoto: Morten Dueholm
Karup Å Golfcenter A/S likvideres, og golfklubben overtager selv økonomien, herunder lejeaftalen med ejeren.
Annonce

Hessellund: - Vi er glade for selv at tage over. Vi har jo i forvejen selv stået for det praktiske vedrørende driften. Det er fint, at vi også overtager økonomien og lejeaftalen.

Det siger Niels Søe Borup, formand for Karup Å Golfklub, der holder til på Karup Å Golfcenter i Hessellund - lige over for Hessellund Sø-camping.

En del af fastliggerne her er da også golfspillere og medlemmer af Karup Å Golfklub. Campingpladsejer Jørgen Tang Hansen er også godt tilfreds med overdragelsen og især med, at golfklubben kan fortsætte på den lokale bane.

- Det vigtigste er, at golfklubben overlever, og for golfspillerne skulle det ikke gøre nogen særlig forskel, siger han.

Annonce

Aktionærer lider tab

Jørgen Tang Hansen er i øvrigt også formand for Karup Å Golfcenter A/S, der opløses for at give ansvaret videre til klubben.

- Det har jo hele tiden været meningen. Men vi havde da håbet, at vi kunne slutte med en bedre økonomi i selskabet, siger han.

Aktionærerne i golfcentret, der for en stor del også er medlemmer af golfklubben, kommer med opløsningen af Karup Å Golfcenter A/S til at lide et tab. Hvor stort vides endnu ikke.


Det vigtigste er, at golfklubben overlever, og for golfspillerne skulle det ikke gøre nogen særlig forskel

Jørgen Tang Hansen, formand for Karup Å Golfcenter A/S


Annonce

Klub lejer af erhvervsmand

Sikkert er det derimod, at Karup Å Golfklub selv bliver direkte lejer hos erhvervsmanden Chr. Nors, der ejer jorden, som golfbanen i Hessellund er anlagt på.

Klubben har indgået en 15-årig lejeaftale med option for yderligere 15 år, oplyser klubformand Niels Søe Borup.

Karup Å Golfklub har eget klublokale i et hus nær Hessellund Sø-camping, hvor en del af spillerne også er fastliggere. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karup Å Golfklub har omkring 150 medlemmer. Formanden håber dog, at der i løbet af de næste år kommer mindst 20 ekstra til, hvilket i sig selv vil forbedre økonomien og bidrage til, at frivillige kan holde banen i en god stand.

Men hensyn til likvideringen af Karup Å Golfcenter A/S så har enkelte aktionærer endnu ikke sagt ja, men det, forventer formand Jørgen Tang Hansen, sker hen over sommeren.

- Endnu er der i hvert fald ingen, der har sagt nej, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

To unge narkosælgere varetægtsfængslet: Blev anholdt med både kokain og hash på lommen

Viborg For abonnenter

Stor og ambitiøs plan for Ellekonebakken ligger klar: Nye broer, nye bygninger og en ny vej skal kæde området sammen med byen

Annonce