Annonce
Viborg FF

Grønning om Mølbys tropper: Forventer stor fysik og individuelle kvaliteter

Jeppe Grønning og holdkammeraterne skal torsdag aften forsøge at besejre Vendsyssel FF. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Jeppe Grønning føler sig godt tilpas på Viborg FF's midtbane, hvor rollefordelingen er ved at være på plads. Torsdag venter Vendsyssel, som Grønning betegner som et hold med nogle ekstremt farlige individualister.

Viborg: Det er den tidligere Viborg FF-træner Johnny Mølby, som torsdag gæster Energi Viborg Arena med sit Vendsyssel-mandskab. Mølby stod i spidsen for Viborg FF i perioden 2015-2017, og også dengang spillede den nuværende anfører Jeppe Grønning i kløvertrøjen. Og Grønning har en ret god idé om, hvad hans tidligere træner bringer med til bordet torsdag aften.

- Ud fra hvad jeg kender til ham og spillerne i Vendsyssel, så forventer jeg et fysisk stærkt hold, som spiller direkte. Det er et hold med nogle individualister oppe foran, som er ekstremt farlige og kan meget på egen hånd. Jeg tror ikke, at Vendsyssel vil tage så mange chancer i sit spil, men vil forsøge at få bolden frem til spillerne oppe foran, som er rigtig dygtige. Der skal vi være parate, og så håber jeg, at vi kan lirke deres forsvar op med vores kombinationsspil, sagde Jeppe Grønning med to dage til kampen mod Vendsyssel FF.

Jeppe Grønning har i de seneste kampe i 1. division haft Frederik Brandhof og Mads Aaquist foran sig på Viborg FF's midtbane. Samarbejdet med Brandhof er efterhånden velkendt, mens Aaquist først for nylig sluttede sig til den lokale 1. divisionsklub.

- Jeg synes langt hed ad vejen, at det har været positivt. Vi komplementere hinanden fint og har allerede nu fået en forståelse for hinandens roller på banen.

- Brandhof er den, som skal komme allermest ind i modstandernes felt, Aaquist kan godt blive lidt mere målfarlig, og så skal jeg være den kontrollerende spiller. Jeg synes, at det har fungeret bedst mellem os i den første kamp sammen - mod Nykøbing - men det kommer jo også an på, hvad modstanderne gør. Fremad Amager trak sig for eksempel meget langt tilbage på banen, og det er den sværeste kunst i fodbold at åbne et hold, som står rigtig dybt, sagde Jeppe Grønning.

Er det nemmere for dig at være den kontrollerende spiller, når du har en boldfast type som Aaquist på midtbanen?

- Jeg synes, det er ret tydeligt, hvad vi skal, og hvad vi vil. Jeg ved, hvor jeg skal kigge hen, når jeg får bolden, og vi ved, hvilke roller vi hver især har. Så er jeg med på, at Aaquist er god på bolden, men det har vi også andre spillere, som er. Det er måden, vi er sat op på som hold, der gør, at det også er nemmere for mig at finde mulighederne fremad i banen, sagde Jeppe Grønning.

Grønning og holdkammeraterne tørner sammen med Vendsyssel torsdag klokken 20 på Energi Viborg Arena.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Viborg-politiker om hospitals-ballade: - Det er ikke længere normalt, så nu må regionsrådsformand gribe ind

Viborg FF

Viborg FF-træner er spændt før sæsonens tredje premierekamp

Viborg FF For abonnenter

Tv og sponsorer holder hånden under 1. division

Viborg FF For abonnenter

En Viborg-dreng vender hjem iført Skive-trøjen

Danmark

Drop sommerferien til sydens sol: Regeringen fraråder rejser udenfor udvalgte nabolande

Annonce